Rondreis Thailand

Unieke individuele rondreizen

✔ Boek vóór 1 september 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’. Met onze flexibele Thailand-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele rondreis naar Thailand natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een drijvend huisje of in een bungalow op het strand? In populaire reisperiodes, zoals onze vakantieperiodes en rondom Thaise feestdagen, kunnen de prijzen afwijken.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met (lokaal) vervoer
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring
1
2
3

Onze rondreizen door Thailand

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Onze tips voor een rondreis door Thailand

Hoe kan je het beste door Thailand reizen?

Thailand is een uitgestrekt land, waarbij je het land kunt onderverdelen in drie regio’s. Noord Thailand, centraal Thailand en Zuid-Thailand. Waar je in het noorden met name bergen en platteland vind waar je echt bijzondere trekkingen kunt maken, vind je het Zuiden de tropische eilandjes waar je het ware bounty gevoel kunt ervaren. Ook kun je het zuiden de jungle in trekken in Khao Sok National Park. In centraal Thailand vind je uiteraard de hoofdstad Bangkok, maar ook hier kun je widlife spotten in Khao Yai national park, vind je er een stukje geschiedenis bij de Hellfire pas en verblijf je in de jungle aan de Kwai river. Ben je opzoek naar een uitgebreide rondreis Thailand van 3 weken, dan kun je een mooie combinatie maken van de 3 verschillende delen van Thailand. Bekijk dan bijvoorbeeld de rondreis door Thailand; Tuktuks en Longtails. Heb je iets minder lang de tijd, maak dan de keuze tussen deze 3 delen. Heb je de smaak te pakken van dit kleurrijke aziatische land, keer dan nog eens terug voor het gedeelte wat je toen niet kon bezoeken.

Kan ik de bovenstaande Thailand reizen nog aanpassen?

De bovenstaande rondreizen zijn geheel indivdueel en daarbij dus zeker nog naar eigen wens aan te passen. We hebben ervoor gekozen een aantal voorbeeldrondreizen te presenteren. Deze rondreizen zijn samengesteld aan de hand van onze Thailand bouwstenen waarbij je een idee kunt krijgen wat een logische route is. We hebben deze routes zelf gemaakt tijdens onze eigen Thailand reizen en daardoor ook de ervaring hoe het is om van plek naar plek te reizen. Uiteraard kun je bij iedere plek nog verschillende keuzes maken, waardoor je echt een eigen ervaring krijgt. Zo kun je verblijven in de knusse slaapplekken, maar vind je het prettig net wat meer comfort te hebben, dan is dit ook mogelijk in verschillende special stay accommodaties. Wil je nog meer activiteiten in de reis of liever juist wat minder? Geef dit gerust aan, we denken graag met je mee.

Is de Thailand rondreis individueel of met een groep?

De rondreis Thailand maak je dan wel individueel, maar we zorgen ervoor dat je altijd 24 uur per dag assistentie kunt krijgen. Zo is de lokale partner ter plaatse altijd bereikbaar en hebben we in Nederland ook een collega standby, die mocht het nodig zijn, kan helpen bij een (nood)situatie.
Tijdens de reis plannen we een aantal excursies in waarvan we vinden dat je die niet mag missen. Soms vinden de excursies plaats in een internationale groep. Hierdoor neemt de gids je mee op pad en ontdek je samen de jungle, snorkel je langs kleurrijke riffen of maak je een hike door Sapa. Uiteraard vervolg je de route weer aan de hand van je eigen reisschema.

Praktische informatie voor, tijdens en na je Thailand rondreis

Je geniet volop van de reis wanneer je je goed hebt kunnen voorbereiden op de reis, zodat je ter plaatse niet meer tegen onverwachte situaties komt te staan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de reisroute goed op elkaar aansluit en je hierdoor niet meer op zoek hoeft naar een gids of treintickets. Naast deze voorbereidingen, hebben we nog een aantal andere praktische zaken voor je op een rij gezet zoals de informatie met betrekking tot het Visum, geldzaken en gezondheid. Lees deze voor je op reis gaat, rustig door. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan uiteraard weten.

Veel gestelde vragen over Thailand

  • Hoe reis je in Thailand?
  • Heb ik een visum nodig voor mijn reis naar Thailand?
  • Welke vaccinaties heb je nodig voor Thailand?
  • Wat is de beste reistijd voor Thailand?
  • Wat zijn de populaire bezienswaardigheden in Thailand?