Riksja Travel Zweden

Naar boven

Bouw je eigen Zweden reis

Reizen met hart voor de wereld

Individuele rondreizen op maat

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • CO2-gecompenseerd

Een paradijs voor outdoor liefhebbers die willen genieten van de pure natuur, adembenemende landschappen en unieke wildlife belevingen. Zweden is geen bestemming voor een luie zon, zee en strandvakantie, maar juist ideaal voor een actieve rondreis. Zo kun je er gaan kanoën en wildkamperen, op elandsafari gaan en mountainbiken door de bossen. Verblijf in sfeervol hotel of een knus rood huisje aan een meer. Geniet van Scandinavisch design in de steden en dompel je onder in de fascinerende Samicultuur.

Zweden - wandelen in de zomer

Bouwstenen, rondreizen of familiereizen

Met onze individuele reizen hebben wij alvast het voortouw genomen en de meest gevarieerde en karakteristieke routes voor je uitgestippeld. Je kan deze Zweden rondreizen uiteraard verlengen om extra te genieten. Liever zelf aan de slag? Dit is geen enkel probleem. Kijk dan bij onze Zweden bouwstenen. Dit zijn unieke reisbelevenissen, van twee tot vier dagen. Jij geeft je voorkeur aan, wij gaan aan de slag en adviseren je voor de meest logische reisroute. Ga je met je gezin naar Zweden? We geven je graag passend advies afgestemd op jullie wensen. Kijk hier voor onze familierondreizen

Een greep uit onze Zweden belevingen

We inspireren je graag met een greep uit onze favoriete reisplekken in Zweden. Reis met ons mee en bekijk de leukste excursies die onze reisspecialisten zelf hebben ervaren. Ons volledige aanbod in Zweden vind je bij alle bouwstenen en alle Zweden-rondreizen.

elanden in Zweden
rondreis

Zweeds Lapland outdoor avontuur

 • Zweden: Luleå – Kiruna - Luleå
 • 8 dagen / 7 nachten
 • vanaf € 1245,- p.p. voor 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Uitzicht over het Siljan meer
bouwsteen

Falun: bossen, meren en een kopermijn

 • Falun
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 455,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Kanoen in Zweeds Varmland
bouwsteen

Värmland: kanoën en wildkamperen

 • Värmland
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 365,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar

 • 100% CO2-gecompenseerd

Naar Zweden met kinderen

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Family brengt grote voordelen met zich mee. Je reist met je gezin weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar

 • CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Rendieren bij de Sami
Loading...

Meer Zweden informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips, reiservaringen en actuele nieuwtjes over Zweden? Je vindt alle inspiratie voor jouw Zweden reis op onze inspiratiepagina

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we je de highlights van Zweden zien, maar ook de onontdekte parels. Zo bieden wij ook de mogelijkheid om een tweedaagse kano tocht in de regio Värmland te maken waarbij je een nachtje gaat wildkamperen. Of slaap in een glamping tent aan de rand van een meer en ga op elandsafari. Je reist altijd alleen met je gezin, maar, onze lokale collega’s staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar.

Onze Zweden-experts kennen het land van A tot Z en weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien. Zo hebben de verhalen bij het kampvuur over de mythes van de Sami een onvergetelijke indruk op ons gemaakt. Trouwens, ook gaaf om te doen: ga forel vissen in een van de vele meren een en maak die vervolgens zelf klaar! Op onze inspiratiepagina delen we nog meer insidertips voor jouw Zweden vakantie. Laat je inspireren voor jouw rondreis door Zweden.

Zweden fietsen in de zomer
Zweden rondreis

Reizen met impact
Met Riksja Zweden maak je een reis waarbij je het land en de mensen echt leert kennen. We zijn op zoek gegaan naar kleinschalige hotels weg van de massa, die niet alleen sfeervol zijn, maar waarmee ook het geld direct terugvloeit naar de lokale bevolking. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen. Daarom kiezen we voor deze bestemming niet voor de massa accommodatie, maar voor kleine plekken en steunen daarmee de lokale bevolking. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Andere Riksja bestemmingen in Europa

Liever iets anders dan Zweden? Bij Riksja Travel hebben we nog tal van andere landen in Europa die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken zoals Noorwegen, IJsland, Lapland, Griekenland,  Italië, Kroatië & SloveniëPortugal en Spanje

Zweden - dala paarden
background-pattern