Naar boven

Tanzania en Kenia met kinderen

Bouw je eigen Tanzania en Kenia-familiereis

Individuele rondreizen op maat

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • 100% CO2-gecompenseerd

Een reis naar Tanzania & Kenia wil je maken voor het spotten van de Big Five en de mooie ontmoetingen met de kleurrijk geklede Masai. Ontdek samen met je gezin het avontuur wat enkel in Afrika te vinden is. Cruise met een 4×4 door de unieke Ngorongoro krater met de hoogste concentratie wilde dieren ter wereld. Slapen doe je kleinschalig en midden in de natuur in tented camps of aan het spierwitte strand in Diani Beach. We reizen zelf al meer dan 20 jaar met ons gezin en weten als geen ander hoe fijn het is om reisdagen en activiteiten af te wisselen met een paar dagen relaxen. Kies voor meerdaagse hikes bij de Kilimanjaro en ga daarna lekker hangen in een hangmat op Zanzibar.

Een greep uit onze Tanzania en Kenia-belevingen

Voor het hele gezin is Tanzania een heerlijke bestemming. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist. Bij het samenstellen van onze rondreizen en bouwstenen houden we dan ook rekening met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

Kenia vakantie twee weken - giraf
rondreis

Kenia vakantie, twee weken avontuur

 • Nairobi – Lake Nakuru – Hells’s Gate – Lake Naivasha – Maji Moto – Masai Mara – Nairobi - Diani Beach
 • 13 dagen / 12 nachten
 • Vanaf € 2.815,- per volwassene
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Nairobi
bouwsteen

Hallo Nairobi!

 • Nairobi
 • 2 dagen / 1 nacht
 • Vanaf € 170,- per volwassene
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
hoogtepunten tanzania nationale parken
rondreis

Rondreis Highlights Tanzania

 • Moshi – Masai Lodge – Tarangire – Lake Manyara – Serengeti – Ngorongoro - Zanzibar
 • 17 dagen / 16 nachten
 • Vanaf € 4.275,- per volwassene
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Masai Mara met kinderen
bouwsteen

In de voetsporen van de Masai (Mara)

 • Maji-Moto
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 490,- per volwassene
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge

Persoonlijke advies van reizende ouders

Toen we zelf kinderen kregen, ontdekten we dat je nog steeds kan reizen mét kinderen. Je kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken en tegelijkertijd geef je hen een open blik op de wereld. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor families. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. We houden rekening met de leeftijd van je kinderen in drie categorieën: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar. Je reis is dus volledig op maat gemaakt en geheel georganiseerd, maar wel individueel (dus geen groepsreizen).

We hebben eigenhandig de leukste plekjes op onze bestemmingen uitgezocht en stemmen samen met je af hoe een reis het beste past bij jouw gezin. We houden rekening met de slaapplekken, de reisafstanden en het reistempo. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat hierin belangrijk is.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar

 • 100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Loading...

Meer Tanzania en Kenia-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips en reiservaringen over Tanzania en Kenia met kinderen? Je vindt het op ons Tanzania Family reisblog.

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we jou en je kinderen de bekende bezienswaardigheden van Tanzania en Kenia zien. Maar we nemen je nog liever mee naar de onontdekte plekken. Plekken die je dichterbij Tanzania en Kenia en haar bevolking brengen. Als Tanzania en Kenia-experts weten we waar je moet zijn. Wij kennen de verborgen parels en weten hoe je de highlights bezoekt, weg van de massa. Je reist altijd individueel, zodat je je eigen plan kunt trekken. Onze collega’s in Tanzania en Kenia staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Zo reis je avontuurlijk, maar sta je er nooit alleen voor.

Reizen met impact
Met Riksja Family reis je met je kinderen door Taznaia en Kenia en leer je de cultuur, het land en de mensen echt kennen. Je reist duurzaam en verantwoord. We zijn namelijk op zoek gegaan naar kleinschalige slaapplekken, weg van de massa. Deze slaapplekken zijn niet alleen sfeervol, maar ook goed voor het land. Het geld dat hier verdiend wordt, vloeit direct terug naar de lokale bevolking. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Voor onze reizigers, maar ook zodat gidsen, chauffeurs, hoteleigenaren en andere betrokken reisondernemers een eerlijk loon verdienen. Vandaar dat we in Tanzania en Kenia niet voor grote ketens kiezen, maar voor kleinschalige en charmante overnachtingsplekken, zoals een hotel of bed & breakfast gerund door locals. Dit zijn bijzondere plekken die je reis onvergetelijk maken.

Praktische informatie over Tanzania & Kenia met kinderen
Voor je een rondreis door Tanzania & Kenia maakt, praten we je graag bij over de landen zelf. Binnen no-time weet je met welke Shilling je waar betaald en wanneer de beste tijd is om de migratie van miljoenen wilde dieren met eigen ogen te zien. Naast deze algemene informatie hebben we ook handige weetjes, zoals wat je kunt verwachten met eten en hoe het zit met tijdsverschil.

Ben je begonnen met de voorpret? Dan wil je onze tips over reizen met kinderen naar Tanzania & Kenia lezen. Als je er nog niet helemaal uit bent, dan is onze inspiratie-pagina een goede plek om te beginnen. Daar vind je onze highlights van de landen en hoe je er met onze bouwstenen komt!

Andere Riksja Family bestemmingen in Afrika

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Afrika die leuk zijn met kinderen: Namibië & Botswana, Marokko, en Zuid-Afrika.

background-pattern