Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Dit zijn onze zeven zekerheden

Beloftes waar wij ons aan houden

Reizen met Riksja Travel heeft grote voordelen. Je hoeft niet alles zelf te regelen, je profiteert van onze meer dan 20 jaar reiservaring in meer dan 60 landen en je hebt altijd een vangnet voor als dingen misgaan. Van deze garanties profiteer je altijd, maar juist in tijden van onzekerheid is het extra fijn. Wil jij graag op reis, dan is ons advies: vooral doen. Je kunt je vakantie gewoon plannen. Wij nemen je het regelwerk uit handen én zorgen voor snelle voorpret met deze zeven zekerheden:
Decorative torn edge
Treinreis Thailand

1. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Elke ANVR-reisorganisatie moet voldoen aan eerlijke voorwaarden, bij betalen, wijzigen of annuleren van je reis. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) zorgt ervoor dat jij krijgt waarvoor je betaalt en bij financiële problemen je geld terugkrijgt. De Stichting Calamiteitenfonds dekt de (meer)kosten gedeeltelijk of volledig als je reis door een natuurramp of conflictsituatie aangepast of afgebroken moet worden. Zo zorgen wij ervoor dat jij nooit achter het net vist!

2. Kosteloos annuleren bij negatief reisadvies

Bij een negatief reisadvies vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ANVR mag je je reis binnen drie dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Wij helpen je uiteraard met persoonlijk advies en maken een nieuw reisplan op maat.

Eilandhoppen Griekenland

3. 24/7 assistentie ter plaatse

Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens je reis, dan hebben we partners ter plaatse die je met raad en daad bij kunnen staan. Bovendien hebben we een alarmnummer in Nederland dat je in geval van nood 24/7 kunt bellen. Zo sta je er nooit alleen voor. Mocht er zich een situatie voordoen waarbij de veiligheid van onze reizigers in een land in het geding komt (denk aan een natuurramp of oorlogssituatie), dan zorgen wij ervoor dat je gerepatrieerd wordt. Dit geldt óók wanneer je als reiziger noodgedwongen huiswaarts moet keren omdat de reisbestemming óf je thuisland de grenzen sluit.

4. Reisadvies op maat

Elk land kent zijn eigen specialist, die persoonlijk contact met je onderhoudt en luistert naar hoe jij wil reizen. Onze gepassioneerde bestemmingsexperts kennen ‘hun’ land van A tot Z en weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien. We luisteren naar jouw wensen en adviseren je uit eigen ervaring. Zo kun je met behulp van onze expertise je reis helemaal aanpassen aan je eigen wensen.

costa-rica-rondreis

5. Echt verantwoorde reizen

Verbinding staat voor ons voorop. Onze reizen laten grenzen vervagen en je openstaan voor andere culturen. We zijn als bedrijf Travelife-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste door de VN ondersteunde eisen op het gebied van duurzaamheid.

Reiziger met local

6. Elke reis een ervaring op zich

We laten je de highlights zien, maar brengen je nog liever naar de onbekende parels. Op deze manier brengen we je dichter bij de mensen en het land. Zo slaap je veelal in kleinschalige hotels weg van de massa en kun je deelnemen aan gave activiteiten die nét even anders dan anders zijn. Denk hier aan een duurzame boomhut in de jungle van Thailand, die beheerd wordt door lokale ondernemers en een kookworkshop in Peru bij de mensen thuis.

Ecolodge in Dana Jordanië

7. De leukste kleinschalige hotels

We vinden het belangrijk dat je met mooie reiservaringen thuiskomt. Daar hoort ook slapen bij sfeervolle en kleinschalige adresjes bij. Onze slaapplekken zijn opgedeeld in drie categorieën: back to nature, laidback en karakteristiek. Onze back to nature-slaapplekken zijn eenvoudig, maar in het hart van het land. Kampeer bijvoorbeeld midden in het Amerikaanse Monument Valley of overnacht in een boomhut Costa Rica. Bij onze laidback-slaapplekken kun je heerlijk ontspannen en moet je denken aan een Spaanse wijnbodega of een Thais resort. En bij onze karakteristieke hotelletjes slaap je veelal op unieke plekken zoals een trullihuisje in Italië, een boomhut in Costa Rica of traditionele bijenkorfhuisjes in Swaziland.

Dit vind je mogelijk ook interessant:

background-pattern