Over Riksja

Leer ons kennen

Wij zijn Riksja Travel, een persoonlijke en eigenwijze reisorganisatie. Bij ons regel je een individuele reis op maat. We bestaan uit een team van ruim 130 gepassioneerde reisfanaten, die van hun hobby – reizen – hun werk hebben gemaakt. Maak kennis met een aantal van onze gepassioneerde collega’s en hun leukste reiservaringen!

Meet the team

Edith

Edith

Functie: Projectmanager
Favoriete reisgerecht: tom kha kai (Thaise kokossoep met kip)
Favoriete bestemming: Colombia

“Werken bij Riksja is mijn passie combineren met mijn werk: elke dag bezig zijn met reizen, leuker wordt het toch niet? En met zoveel gedreven collega’s, die samen alle uithoeken van de wereld hebben gezien en overal wel een tip hebben voor een leuke lokale bar, mooi uitzichtpunt of bijzondere excursie”

Rebecca

Rebecca

Functie: Quality Driver en Trip coördinator.
Favoriete reisgerecht: Een lokaal biertje (Het liefst met een overheerlijke curry!)
Favoriete bestemming: Namibië

“Riksja Travel is voor mij een bedrijf waar iedereen dezelfde passie ademt. Reizen! Het is heerlijk om je in te zetten voor een bedrijf met hart voor de wereld. Al jaren werk ik hier met veel plezier en wordt mijn wishlist als maar langer!”

Bas

Bas

Functie: Product Manager.
Favoriete reisgerecht: Nyonya Laksa (pittige noedelsoep uit Maleisië)
Favoriete bestemming: Marokko, relatief dichtbij, maar voelt toch ver weg

“In het werken bij Riksja Travel kan ik mijn passie voor reizen delen met andere reizigers. Als product manager ben ik continue opzoek naar de leukste plekjes om te verblijven en bijzondere activiteiten voor onze reizigers. Het welzijn en de persoonlijk ontwikkeling van de medewerkers, onze reizigers en de lokale bevolking hebben een hoge prioriteit”

Dagmar

Dagmar

Functie: HR adviseur
Favoriete reisgerecht: Soto (een soep uit de indonesische keuken)
Favoriete bestemming: Indonesië

“De reden dat ik bij Riksja werk is allereerst mijn passie voor reizen. Wat het zo bijzonder maakt om voor Riksja te werken is dat je met de collega’s van Riksja die passie deelt en het ons ook verbind. Daarnaast worden er veel events georganiseerd om die verbinding met elkaar nog meer te versterken”

Marloes

Marloes

Functie: Bestemmingsexpert en Sales Driver
Favoriete reisgerecht: American pancakes
Favoriete bestemming: Amerika

“Bij Riksja Travel kan ik mijn passie combineren met mijn werk: reizen! Het is heerlijk om reizigers te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe reis. Ik kan daarbij mijn eigen ervaringen delen. Het is een erg fijne, persoonlijke organisatie met hart voor de wereld”

Leonie

Leonie

Functie: Reisspecialist van Thailand en Peru Family
Favoriete reisgerecht: Boboti! (zuid Afrikaanse gehaktschotel)
Favoriete bestemming: Thailand

“Bij Riksja kan ik totaal mezelf zijn. Er wordt naar je geluisterd als je input wilt geven, er is aandacht voor elkaar. En het bezig zijn met mijn grote passie reizen is iets wat ik hier de hele dag door mag doen, met fijne mensen om me heen die die passie overduidelijk delen”

Alles is door ons uitgeprobeerd

Elk van onze 48 bestemmingen kent zijn eigen expert(s), die zelf de gaafste accommodaties, activiteiten en vervoermiddelen heeft uitgekozen. We kennen ons ‘eigen’ land van A tot Z en weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien: voor reizigers, door reizigers. Onze Perukenner vertelt je waar je moet zijn voorbij Machu Picchu, onze Zuid-Afrika-expert weet in welk park je moet zijn voor het meeste wild. We delen onze insidertips, maar zijn ook eerlijk en vertellen je wat je kunt verwachten en wanneer je het beste wel en niet kunt reizen.

We willen je laten reizen zoals wij het liefste reizen: op een manier waarop je het land en de mensen echt leert kennen, maar ook volop geniet van het vakantiegevoel.
We laten je de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Je slaapt veelal in kleinschalige hotels weg van de massa, reist met lokaal vervoer en kunt deelnemen aan gave activiteiten die net even anders dan anders zijn. Verbinding staat voor ons voorop. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Werkgeluk

We mogen elke dag doen wat we het liefste doen: praten over reizen. Dat we blij naar ons werk gaan, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Op een inspirerend kantoor met gezellige collega’s (met wie we soms zelfs samen op reis gaan!) en waar altijd ruimte is voor plezier en nooit ruimte voor verveling. We hebben oog voor de wereld en oog voor onze reizigers, maar ook oog voor elkaar. Wil je meer weten over onze werkvisie of misschien zelfs bij ons aan de slag? Kijk dan op onze vacaturewebsite!