Over Riksja

Leer ons kennen

Over ons

Wij zijn Riksja Travel, een persoonlijke en eigenwijze reisorganisatie. Bij ons regel je een individuele reis op maat. We bestaan uit een team van ruim 130 gepassioneerde reisfanaten, die van hun hobby – reizen – hun werk hebben gemaakt.

Alles is door ons uitgeprobeerd

Elk van onze 48 bestemmingen kent zijn eigen expert(s), die zelf de gaafste accommodaties, activiteiten en vervoermiddelen heeft uitgekozen. We kennen ons ‘eigen’ land van A tot Z en weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien: voor reizigers, door reizigers. Onze Perukenner vertelt je waar je moet zijn voorbij Machu Picchu, onze Zuid-Afrika-expert weet in welk park je moet zijn voor het meeste wild. We delen onze insidertips, maar zijn ook eerlijk en vertellen je wat je kunt verwachten en wanneer je het beste wel en niet kunt reizen.

We willen je laten reizen zoals wij het liefste reizen: op een manier waarop je het land en de mensen echt leert kennen, maar ook volop geniet van het vakantiegevoel.
We laten je de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Je slaapt veelal in kleinschalige hotels weg van de massa, reist met lokaal vervoer en kunt deelnemen aan gave activiteiten die net even anders dan anders zijn. Verbinding staat voor ons voorop. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Werkgeluk

We mogen elke dag doen wat we het liefste doen: praten over reizen. Dat we blij naar ons werk gaan, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Op een inspirerend kantoor met gezellige collega’s (met wie we soms zelfs samen op reis gaan!) en waar altijd ruimte is voor plezier en nooit ruimte voor verveling. We hebben oog voor de wereld en oog voor onze reizigers, maar ook oog voor elkaar. Wil je meer weten over onze werkvisie of misschien zelfs bij ons aan de slag? Kijk dan op Werkenbijriksjatravel.nl!