Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Over Riksja

Ons verhaal

We vertellen je graag wie we zijn

Al meer dan 20 jaar laten we je de wereld zien. Dat is meer dan 20 jaar aan reiservaring, avonturen en onvergetelijke momenten. Vanaf het allereerste begin zit verantwoord reizen in ons DNA, als reisorganisatie op het gebied van individuele reizen, hebben we ons dan ook altijd 100% ingezet voor onze reizigers en de communities die we bezoeken. De routes op onze meer dan 60 bestemmingen hebben we zelf uitgestippeld, het liefst zo ver mogelijk van de massa. Onze hotels zijn handpicked, kleinschalig en liggen veelal op unieke plekken waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van lokale ondernemers, zodat iedereen mee profiteert van de reizen die we maken. Daar komt bij dat we klimaat positief werken. Dat betekent dat we méér CO2 compenseren dan we met onze reizen uitstoten en tijdens de reis zoveel mogelijk reduceren. Zo reizen we samen de wereld mooier.

Waar staan we voor?

Bij Riksja willen we jou als reiziger dichterbij brengen. Dichterbij je langgekoesterde reis én dichterbij een mooiere wereld.
Dit doen we aan de hand van onze 3 pijlers:

Bouw je eigen reis

Jouw wensen + onze kennis = jouw rondreis op maat
Zelf je reis samenstellen met unieke bouwstenen
Individuele kant en klare rondreizen

Voor & door reizigers

20 jaar specialist, 50 bestemmingen, 80 passievolle reisfanaten, advies vanuit eigen reiservaring, zelf ontdekte routes. Wij zijn dé bestemmingsexperts.

Hart voor de wereld

Wij werken verantwoord, klimaat positief, lokale ontwikkeling, alles om de wereld een beetje mooier te maken.

Kom gezellig langs

Riksja is een reisorganisatie waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Als reizigers adviseren we je graag over de mooiste routes, leukste plekjes en geven we je graag veel tips mee. Dit kan telefonisch of per mail, maar je bent ook van harte welkom bij ons in Leiden. Zou je het leuk vinden om ons te bezoeken om je reis door te bespreken? Dat kan! Via onderstaande button kun je een afspraak met ons maken, tot snel.

Waarom bij Riksja boeken?

Maximaal flexibel
Boek je reis met volledige flexibiliteit; gratis omboeken of wijzigen (mits corona gerelateerd) van je reis tot 45 dagen voor vertrek.

No worries
24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, de zekerheid van repatriëring en meer. Volledig ontzorgd op reis.

Gewoon alles goed geregeld
Álles op het gebied van uitzoeken en timen, logische routes, vluchtschema’s en aanpassingen bij vertraging regelen wij. Want reizen moet zorgeloos zijn.

Onze stichting Soulventure

Omdat we met onze reizen zoveel van de wereld mogen zien, vinden we het niet meer dan logisch om iets terug te doen. Daarom hebben we een zelfstandige, financieel onafhankelijke stichting opgezet; Soulventure. Jaarlijks staan we een deel van onze winst af aan de stichting. Hierdoor kunnen we wereldwijd projecten ondersteunen.

background-pattern