Menu background

Naar boven

Riksja Family brengt je dichterbij

Wij als gepassioneerde reizigers hebben ontdekt dat reizen nog steeds kan als je kinderen krijgt. Samen met je gezin reizen brengt een nieuwe dimensie met zich mee. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor ouders en hun kinderen. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. We houden rekening met de leeftijden je kinderen in drie categorieën: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar. Je gezinsreis wordt dus volledig op maat gemaakt en voor je georganiseerd. Al onze reizen zijn individueel, dus geen groepsreizen. We hebben de leukste plekjes op de bestemmingen voor je uitgezocht en we stemmen af wat het beste bij jou en je gezin past. We houden rekening met de kleinschalige en kindvriendelijke hotels, leuke excursies passend bij de leeftijden van je kinderen, de reisafstanden en het reistempo. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat hierin belangrijk is.
Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Specialist individuele rondreizen op maat op 50 bestemmingen.

Bouw je eigen familiereis

Jouw wensen + onze kennis = jouw rondreis op maat
Zelf je reis samenstellen met unieke bouwstenen
Individuele kant en klare rondreizen

Voor & door reizigers

20 jaar specialist, 50 bestemmingen, 80 passievolle reisfanaten, advies vanuit eigen reiservaring, zelf ontdekte routes. Wij zijn dé bestemmingsexperts.

Hart voor de Wereld

Wij werken verantwoord, klimaat positief, lokale ontwikkeling, alles om de wereld een beetje mooier te maken.

Onze manier van reizen met kinderen

Op avontuur met kinderen zowel binnen als buiten Europa, dat kan met Riksja Family! Wij kennen de bijzondere plekjes en adviseren je graag vanuit eigen ervaring. Door middel van de bouwstenen stel je zelf je eigen route samen. Ook hebben we al een aantal voorbeeld familiereizen samengesteld, zodat je kunt zien wat een handige route is.

Trek de wijde wereld in met Riksja Family
Onze bestemmingen
Een bestemming dichterbij?
Ontdek Europa
Ga coronaproof op reis met je gezin
Coronaproof op reis

Waarom bij Riksja Family boeken?

✔ Advies vanuit eigen reiservaring
We hebben zelf met ons gezin de reizen gemaakt, waardoor we je graag vanuit onze eigen ervaring de logische route, vluchtschema’s, accommodatiekeuzes meegeven voor een reis die aansluit op jouw wensen.

✔ Maximaal flexibel
Boek je reis met volledige flexibiliteit; gratis omboeken of wijzigen (mits corona gerelateerd) van je reis tot 45 dagen voor vertrek.

✔ No worries, alles goed geregeld
24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, de zekerheid van repatriëring en meer.

Reizigers over ons

Loading...

Nieuws

Flexibele reisvoorwaarden

Heb jij ook zoveel zin om weer (ver!) op reis te gaan? Boek dan nu voor 1 december nog voor flexibele voorwaarden! Hiermee heb je de mogelijkheid de reis kort voor vertrek nog om te boeken of te annuleren als wij de reis niet kunnen uitvoeren.

De nieuwste Europa reizen

Je hoeft niet altijd ver weg om je in een totaal andere wereld te wanen. Europa telt tal van geheime parels. In het zuiden vind je verlaten baaien langs de kusten van Portugal, Kroatië en Griekenland. Hier barbecue je op een onbewoond eiland en slaap je in een voormalige olijfmolen.

Waar gaat jouw reis heen?

0 tot 4 jaar

Baby en Peuters
Leeftijd van 0 tot 4 jaar

5 tot 12 jaar

Reizen met kinderen
Leeftijd van 5 tot 12 jaar

Leeftijd van 13 jaar en ouder

Reizen met tieners
Bestemmingen voor Tieners

Laat je inspireren en lees onze reisblogs