Inspiratie

Meld je aan voor een van onze webinars

Zuid-Afrika

Online Reisbeurs Europa

Reisinspiratie opdoen voor Europa? Dat kan! Op zaterdag 8 mei organiseerden we de Online Reisbeurs Europa. Nu kun je dit event herbeleven! Onze bestemmingsexperts gaan de diepte in tijdens hun gloednieuwe landenpresentaties en delen hun insidertips vanuit eigen ervaring.

Neem deel aan een webinar

Ben je bezig met het plannen van jouw reis, heb je jouw reis net geboekt of wil je gewoon meer weten over een specifiek continent of land? Dan kun je ons altijd bellen, een mail sturen óf een webinar bijwonen.

Door je op te geven voor het webinar ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid. Jouw emailadres wordt opgenomen in ons nieuwsbriefbestand om je voorafgaand aan het webinar de laatste informatie toe te kunnen sturen. Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven.

Expeditie Noorwegen

Kijk onze webinars terug

Kroatië en Slovenië

kroatie en slovenie

Datum: 29 maart 2021
Tijd: 19.00 uur – 19:45 uur

Bestemmingsexperts Jessica, Ineke en Leonie vertellen je alles wat je moeten weten over reizen door Kroatië en Slovenië. In deze mediterraanse landen vind je een mix van natuur en cultuur: ruige bergen en heldere meren, maar ook historische steden, wijngaarden en verschillende Italiaanse invloeden.

Costa Rica

costa rica

Datum: 1 februari 2021
Tijd: 19.00 uur – 19:45 uur

Groen, groener, groenst: welkom in Costa Rica. Hou je van natuur en actief bezig zijn? Dan moet je beslist een keer een reis maken naar Costa Rica! Onze Costa Rica-experts vertellen je graag alle ins en outs over dit bijzondere land.

Zuid-Afrika

webinar zuid afrika

Datum: 28 december 2020
Tijd: 19.30 uur – 20.15 uur

Waarom is reizen door Zuid-Afrika met Riksja zo bijzonder? Of je nu gaat om wild te spotten, wijn te proeven of kennis te maken met de lokale bevolking, in Zuid-Afrika kan het allemaal en meer. Veel reizigers komen voor de Big Five en de vele wildparken bieden dan ook gegarandeerd een fantastische safari-ervaring. Maar zo groot als het land is, zo divers is het ook. En natuurlijk reis je met Riksja geheel corona-proof!

IJsland

webinar IJsland

Datum: 14 december 2020
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur

Bestemmingsexperts Sanne en Nina nemen je mee op digitale reis door IJsland. Zij nemen je mee langs hun favoriete plekken in IJsland, geven je insiderstips en vertellen je natuurlijk alles over coronaproof reizen.

Zweeds Lapland

Webinar Lapland

Datum: 9 november 2020
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur

Bestemmingsexperts Nina en Bas vertellen alle ins en outs over reizen in Zweeds Lapland. Denk aan een magisch sprookje met het Noorderlicht, kleinschalige overnachtingsplekken, sneeuwachtige landschappen, dobberen in een wak en rondrijden met husky’s. Ook nog eens heel corona-proof!

Europa

Webinar Europa

Datum: 30 juni 2020
Tijd: 19.00 uur – 20.00 uur

Onze bestemmingsexperts Nelleke en Tessa lichten bijzondere plekken uit, delen insidertips en nemen je mee op een wereldreis dichter bij huis.

Griekenland

Webinar Griekenland

Datum: 10 mei 2021
Tijd: 19.00 uur – 19.45 uur

Onze Griekenland-expert Fronie is dol op dit land en vertelt je graag waarom. “Door te kiezen voor eilandhoppen in Griekenland had ik echt het gevoel meerdere vakanties in één reis te maken. We combineerden een stedentrip naar Athene met een wandelvakantie op het groene eiland Andros, een van de onontdekte eilanden van de Cycladen. En we eindigen onze reis met een strandvakantie op Santorini.”

Portugal

Webinar Portugal

Datum: 8 maart 2021
Tijd: 19.00 uur – 19.45 uur

Veel mensen associëren Portugal met buurland Spanje, maar Portugal heeft een heel eigen temperament. Dat voel je in de ruigheid van het landschap, zie je in de karakteristieke tegeltjes, hoor je in de fado-muziek en proef je in de piri-piri en de port.

Noorwegen

Webinar Noorwegen

Datum: 10 mei 2021
Tijd: 19.00 uur – 19.45 uur

Een paradijs voor outdoor liefhebbers die willen genieten van de pure natuur, adembenemende landschappen en unieke wildlife belevingen. Het is geen bestemming voor een luie zon, zee en strandvakantie, maar juist ideaal voor een actieve rondreis. Zo kun je er kajakken door de fjorden, op elandsafari gaan en raften op een gletsjerrivier.