Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Inspiratie

Meld je aan voor een van onze webinars

Zuid-Afrika

Neem deel aan een webinar

Ben je bezig met het plannen van jouw reis, heb je jouw reis net geboekt of wil je gewoon meer weten over een specifiek continent of land? Dan kun je ons altijd bellen, een mail sturen óf een webinar bijwonen.

Door je op te geven voor het webinar ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid. Jouw email-adres wordt opgenomen in ons nieuwsbriefbestand om je voorafgaand aan het webinar de laatste informatie toe te kunnen sturen en allemaal leuke reisinspiratie-tips. Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven.

Bekijk onze webinars terug

Noorwegen

Webinar Noorwegen

Datum: 21 maart 2022
Tijd: 19.30 uur – 20.15 uur

Een paradijs voor outdoor liefhebbers die willen genieten van de pure natuur, adembenemende landschappen en unieke wildlife belevingen. Het is geen bestemming voor een luie zon, zee en strandvakantie, maar juist ideaal voor een actieve rondreis. Zo kun je er kajakken door de fjorden, op elandsafari gaan en raften op een gletsjerrivier. Kortom een ideale bestemming voor iedereen die van wat avontuur houdt.

Griekenland

Webinar Griekenland

Datum: 21 februari 2022
Tijd: 19.30 uur – 20.15 uur

Het mediterrane Griekenland is als een inktvis: het strekt zijn tentakels uit van het vasteland – het sterke hart vol oudheden – naar de vele eilandjes, sommige toeristisch, sommige nog onontdekt. Het zeegevoel is alom aanwezig: in de blauw-witte huisjes op Santorini, in de vissersbootjes langs de kust en in de verse calamaris op je bord. Als Griekenland zijn tentakels om je heen slaat, laat het niet meer los.

Portugal

Webinar Portugal

Datum: 7 februari 2022
Tijd: 19.30 uur – 20.15 uur

Veel mensen associëren Portugal met buurland Spanje, maar Portugal heeft een heel eigen temperament. Dat voel je in de ruigheid van het landschap, zie je in de karakteristieke tegeltjes, hoor je in de fado-muziek en proef je in de piri-piri en de port. Een heerlijke bestemming voor een reis dichter bij huis.

Costa Rica

costa rica

Datum: 11 januari 2022
Tijd: 19.30 uur – 20:30 uur

Groen, groener, groenst: dit is dé omschrijving van Costa Rica. Ben je graag midden in de natuur en actief bezig? Dan kun je in Costa Rica je hart ophalen! Je peddelt in de kano langs kaaimannen en brullende apen, tokkelt hoog boven het nevelwoud en snorkelt op zoek naar schildpadden. Bestemmingsexperts Nienke en Jelle vertellen je graag meer over hun favoriete land tijdens deze Costa Rica-webinar.

Canada

webinar Canada

Datum: 20 december 2021
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur

Into the wild is reizen door Canada met Riksja. Rijd honderden kilometers door bergen met besneeuwde toppen, bossen met geuren van dennennaalden en dorpjes met vriendelijke vissers. Langs felblauwe gletsjermeren, uitbuikende beren aan de oevers van rivieren en orka’s of omslaande walvisstaarten vanaf de kust. Bestemmingsexpert Marloes vertelt je graag meer over haar favoriete land tijdens de Canada-webinar.

Amerika

webinar Amerika

Datum: 13 december 2021
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Om jouw ervaring in Amerika net zo groots te maken als het land is, nemen wij je mee naar het Amerika van Riksja. Vlieg met ons in een helikopter de Grand Canyon door, stap vanuit je hotel direct de gekte van Las Vegas in of galoppeer als een heuse cowboy Monument Valley door. Bestemmingsexperts Tamar en Rose vertellen je graag meer over hun favoriete land tijdens de Amerika-webinar.

IJsland

webinar IJsland

Datum: 14 december 2020
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur

Bestemmingsexperts Sanne en Nina nemen je mee op digitale reis door IJsland. Zij nemen je mee langs hun favoriete plekken in IJsland, geven je insiderstips en vertellen je natuurlijk alles over coronaproof reizen.

Europa

Webinar Europa

Datum: 30 juni 2020
Tijd: 19.00 uur – 20.00 uur

Onze bestemmingsexperts Nelleke en Tessa lichten bijzondere plekken uit, delen insidertips en nemen je mee op een wereldreis dichter bij huis. Alle ingrediënten voor een goede dosis inspiratie.

Kroatië en Slovenië

kroatie en slovenie

Datum: 29 maart 2021
Tijd: 19.00 uur – 19:45 uur

Bestemmingsexperts Jessica, Ineke en Leonie vertellen je alles wat je moeten weten over reizen door Kroatië en Slovenië. In deze mediterraanse landen vind je een mix van natuur en cultuur: ruige bergen en heldere meren, maar ook historische steden, wijngaarden en verschillende Italiaanse invloeden.

Zweeds Lapland

Webinar Lapland

Datum: 9 november 2020
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur

Bestemmingsexperts Nina en Bas vertellen alle ins en outs over reizen in Zweeds Lapland. Denk aan een magisch sprookje met het Noorderlicht, kleinschalige overnachtingsplekken, sneeuwachtige landschappen, dobberen in een wak en rondrijden met husky’s. Ook nog eens heel corona-proof!

Zuid-Afrika

webinar zuid afrika

Datum: 28 december 2020
Tijd: 19.30 uur – 20.15 uur

Waarom is reizen door Zuid-Afrika met Riksja zo bijzonder? Of je nu gaat om wild te spotten, wijn te proeven of kennis te maken met de lokale bevolking, in Zuid-Afrika kan het allemaal en meer. Veel reizigers komen voor de Big Five en de vele wildparken bieden dan ook gegarandeerd een fantastische safari-ervaring. Maar zo groot als het land is, zo divers is het ook. En natuurlijk reis je met Riksja geheel corona-proof!

background-pattern