Ga naar inhoud

Riksja Family
Mexico
Mexico strand met kinderen

Mexico met kinderen

Bouw je eigen Mexico-familiereis

Individuele rondreizen op maat

¡Bienvenido a México! In dit kleurrijke land proef je het heerlijke eten op straat, ontdek je verloren Mayatempels in de jungle en kun je ook gewoon ultiem genieten op een tropisch strand. Reizen met kinderen doe je op een relaxte manier, zowel onderweg als wanneer je zwemt in kristalheldere cenote grotten. We reizen zelf al meer dan 20 jaar met onze kinderen en vertellen je graag vanuit eigen ervaring waar je moet zijn en wat je niet wil missen. Zo ga je met tieners ziplinen langs brulapen in de jungle en zwem je in een schildpadbaai met jonge kinderen. Zet de mariachi muziek maar aan en maak je klaar voor een reis geheel weg van de massa!

chichen itza tempel met kinderen
Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele reizen hebben wij alvast het voortouw genomen en de meest gevarieerde en karakteristieke routes voor je uitgestippeld. Je kan deze Mexico rondreizen uiteraard verlengen om extra te genieten. Liever zelf aan de slag? Dit is geen enkel probleem. Kijk dan bij onze Mexico bouwstenen. Dit zijn unieke reisbelevenissen, van twee tot vier dagen. Jij geeft je voorkeur aan, wij gaan aan de slag en adviseren je voor de meest logische reisroute. Heb je speciale wensen en wil je persoonlijk reisadvies? Wij helpen je met een reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Mexico-belevingen

Voor het hele gezin is Mexico een heerlijke bestemming. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist. Bij het samenstellen van onze rondreizen en bouwstenen houden we dan ook rekening met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

world
Mexico met kinderen Belize zwemmen

Persoonlijke advies van reizende ouders

Ook met kinderen kan je nog steeds mooie reizen door Mexico maken. Door met je kinderen op reis te gaan geef je hen een open blik op de wereld. Wij bij Riksja Family Mexico hebben uit onze jarenlange reiservaring met kinderen reizen ontwikkeld speciaal voor families. Samen zorgen we voor de ideale reis door Mexico en houden we rekening met de verschillende leeftijden van jullie reisgezelschap. Een nachtje langer in die kleurrijke beach cabana, een knus familiehotel met zwembad of liever wat meer comfort? Alles is mogelijk en wij Mexico-liefhebbers helpen je graag!

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar
100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Mexico met kinderen boot

Meer Mexico-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips en reiservaringen over Mexico met kinderen? Je vindt het op onze inspiratiepagina.

Riksja brengt je dichterbij

Uiteraard reis je met Riksja Family Mexico langs bekende bezienswaardigheden en noemenswaardige plekken. Maar het liefst laten wij je de onontdekte plekjes van Mexico zien. Wij vertellen je graag hoe en wanneer je de highlights kan bezoeken, weg van de massa. Maak kennis met de Maya’s, verken de ruïnes van Chichen Itza en wie weet spotten jullie de ‘verloren tempel’ van Palenque wel! Onze individuele reizen zorgen voor veel vrijheid, maar onze collega’s in Mexico staan 24/7 voor je klaar!

Eten locals Mexico
San Christobal Markt Mexico

Reizen met impact
Met Riksja Family reis je met je kinderen door Mexico en leer je de cultuur, het land en de mensen echt kennen. Reizen doe je duurzaam en verantwoord door te overnachten in kleinschalige slaapplekken en niet bij de grote ketens. De kleine overnachtingsplekken, zoals een bed&breakfast gerund door locals, bieden meer sfeer en het geld vloeit direct terug naar de lokale bevolking. Je komt meer in contact met de lokale bevolking en leert het land nog beter kennen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om als reisorganisatie eerlijke prijzen te hanteren voor zowel de klant als de lokale bevolking, zodat ook de gidsen, chauffeurs en hotel eigenaren een eerlijk loon verdienen.

Praktische informatie over Mexico met kinderen
Betalen met peso’s of toch dollars, links of rechts rijden, we zetten alles over rondreizen in Mexico op een rij. Zo weet je in een oogopslag hoe het zit met geld en vervoer, maar ook welke visa nodig zijn. Voorkomen is beter dan genezen, je bent niet voor niets op vakantie. We zorgen er samen met onze collega’s ter plekke voor dat je voorzien bent van alle informatie over Mexico en je kunt genieten van de voorpret.

Om die voorpret te spekken delen we onze favoriete slaapplekken en geven we tips over reizen door Mexico met kinderen. Bekijk ook onze inspiratie-pagina voor een overzicht van onze highlights. Wanneer je er nog niet helemaal over uit bent adviseren onze Mexico-experts je graag.

Playa del Carmen kind strand Mexico

Andere Riksja Family bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Latijns Amerika die leuk zijn met kinderen: Costa-Rica, Cuba en Peru.

  • Home
  • Mexico met kinderen