Mexico met kinderen

Unieke individuele rondreizen

Ontdek Mexico met je gezin

¡Bienvenido a México! In dit kleurrijke land proef je het heerlijke eten op straat, ontdek je verloren Mayatempels in de jungle en kun je ook gewoon ultiem genieten op een tropisch strand. Reizen met kinderen doe je op een relaxte manier, zowel onderweg als wanneer je zwemt in kristalheldere cenote grotten. We reizen zelf al meer dan 20 jaar met onze kinderen en vertellen je graag vanuit eigen ervaring waar je moet zijn en wat je niet wil missen. Zo ga je met tieners ziplinen langs brulapen in de jungle en zwem je in een schildpadbaai met jonge kinderen. Zet de mariachi muziek maar aan en maak je klaar voor een reis geheel weg van de massa!

✔ Boek vóór 1 augustus 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Onze family-specialisten bij Riksja Family Meixco hebben vanuit eigen ervaring Mexico rondreizen voor je uitgestippeld. Dit zijn logische en karakteristieke routes, waarbij je het land leert kennen. Vind je het leuker om met het gezin de reis in elkaar te puzzelen? Kijk dan bij onze Mexico bouwstenen. Deze unieke reiservaringen van twee à drie nachten combineer je tot jullie eigen rondreis. Twijfel je of heb je specifieke wensen? We stellen ook graag een reisvoorstel op maat samen.

Een greep uit onze Mexico-belevingen

Voor het hele gezin is Mexico een heerlijke bestemming. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist. Bij het samenstellen van onze rondreizen en bouwstenen houden we dan ook rekening met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

Persoonlijke advies van reizende ouders

Toen we zelf kinderen kregen, ontdekten we dat je nog steeds kan reizen mét kinderen. Je kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken en tegelijkertijd geef je hen een open blik op de wereld. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor families. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. We houden rekening met de leeftijd van je kinderen in drie categorieën: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar. Je reis is dus volledig op maat gemaakt en geheel georganiseerd, maar wel individueel (dus geen groepsreizen).

We hebben eigenhandig de leukste plekjes op onze bestemmingen uitgezocht en stemmen samen met je af hoe een reis het beste past bij jouw gezin. We houden rekening met de slaapplekken, de reisafstanden en het reistempo. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat hierin belangrijk is.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

  • Persoonlijk advies op maat

  • 24/7 bereikbaar

  • 100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Loading...

Meer Mexico-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips en reiservaringen over Mexico met kinderen? Je vindt het op onze inspiratiepagina.

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we jou en je kinderen de bekende bezienswaardigheden van Mexico zien. Maar we nemen je nog liever mee naar de onontdekte plekken. Plekken die je dichterbij Mexico en haar bevolking brengen. Als Mexico-experts weten we waar je moet zijn. Wij kennen de verborgen parels en weten hoe je de highlights bezoekt, weg van de massa. Je reist altijd individueel, zodat je je eigen plan kunt trekken. Onze collega’s in Mexico staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Zo reis je avontuurlijk, maar sta je er nooit alleen voor.

Reizen met impact
Met Riksja Family reis je met je kinderen door Mexico en leer je de cultuur, het land en de mensen echt kennen. Je reist duurzaam en verantwoord. We zijn namelijk op zoek gegaan naar kleinschalige slaapplekken, weg van de massa. Deze slaapplekken zijn niet alleen sfeervol, maar ook goed voor het land. Het geld dat hier verdiend wordt, vloeit direct terug naar de lokale bevolking. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Voor onze reizigers, maar ook zodat gidsen, chauffeurs, hoteleigenaren en andere betrokken reisondernemers een eerlijk loon verdienen. Vandaar dat we in Mexico niet voor grote ketens kiezen, maar voor kleinschalige en charmante overnachtingsplekken, zoals een hotel of bed & breakfast gerund door locals. Dit zijn bijzondere plekken die je reis onvergetelijk maken.

Praktische informatie over Mexico met kinderen
Betalen met peso’s of toch dollars, links of rechts rijden, we zetten alles over rondreizen in Mexico op een rij. Zo weet je in een oogopslag hoe het zit met geld en vervoer, maar ook welke visa nodig zijn. Voorkomen is beter dan genezen, je bent niet voor niets op vakantie. We zorgen er samen met onze collega’s ter plekke voor dat je voorzien bent van alle informatie over Mexico en je kunt genieten van de voorpret.

Om die voorpret te spekken delen we onze favoriete slaapplekken en geven we tips over reizen door Mexico met kinderen. Bekijk ook onze inspiratie-pagina voor een overzicht van onze highlights. Wanneer je er nog niet helemaal over uit bent adviseren onze Mexico-experts je graag.

Andere Riksja Family bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Latijns Amerika die leuk zijn met kinderen: Costa-Rica, Cuba en Peru.