Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Over Riksja

Neem contact met ons op!

contact rikjsa

Online en toch persoonlijk contact. Hoe dat kan? We praten graag met je via de telefoon, mail of door middel van videobellen! Toch liever in levende lijven contact? Maak dan een afspraak om langs te komen in ons Reiscafé in Leiden.

contact

Bel of mail ons!

Heb je algemene vragen?Mail dan naar info@riksjatravel.nl. Als je dan je telefoonnummer  vermeldt kan de juiste persoon je terugbellen en  verder helpen.

Weet je al naar welke bestemming je wil en heb je vragen?  Neem dan contact op met de bestemming zelf.

Openingstijden en adres

Elke maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17:30 uur
Elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Riksja Travel, Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Wil je liever je reisplannen in het echt met ons bespreken? Maak dan een afspraak voor ons Reiscafé. Onze reisexperts geven antwoord op al je vragen en nemen nog eens het reisplan met je door.

Pers

Ben je journalist en heb je vragen? We staan je graag te woord. Je kunt dan contact opnemen met een van onze woordvoerders: Fenny of Jeroen.

Ze zijn te bereiken op:
Fenny Koppen: 06-14 46 14 02

Help! Waar moet ik heen op reis?

Wel de plannen om een gave individuele verre reis te maken, maar nog geen idee waar je heen wilt? Bekijk dan zeker onze pagina over de beste reistijd per periode.

Kom je er nog steeds niet uit, we helpen je graag op weg! Laat je inspireren door onze inspiratiemails. Vraag deze hier vrijblijvend aan voor een bestemming naar keuze!

contact

Volg ons

Heb jij ook een passie voor reizen? Praat met ons mee en deel jouw ervaringen en foto’s met andere reizigers. We zijn actief op Facebook, Instagram en Youtube .

Op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief ‘Riksja Reisnieuws’. Deze verschijnt zo’n twaalf keer per jaar. Linksonder in de rode balk kun je je aanmelden.

Contactformulier

Decorative torn edge
background-pattern