Ga naar inhoud

Riksja Family
Marokko

Marokko met kinderen

Bouw je eigen Marokko-familiereis

Individuele rondreizen op maat

Door Marokko reizen met kinderen is avontuurlijk en relaxt tegelijkertijd. We nemen je mee naar traditionele riads met zwembad en je voelt de Afrikaanse en Arabische culturen samenkomen in een wirwar van souks. Samen met je kinderen bekijk je de zonsondergang in de Sahara waar je onder de gloed van een fonkelende sterrenhemel overnacht in een bedoeïenentent. Met tieners ga je hiken door het Atlasgebergte en raften over helderblauw smeltwater. En een kamelentocht door de woestijn mag zeker ook niet ontbreken. Vanuit onze eigen reiservaringen met kinderen adviseren we al meer dan 20 jaar en weten we als ouders wat belangrijk is voor een ideale reis.

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Een greep uit onze Marokko-belevingen

Voor het hele gezin is Marokko een heerlijke bestemming. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist. Bij het samenstellen van onze rondreizen en bouwstenen houden we dan ook rekening met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

world
Marrakech Marokko met kinderen

Persoonlijke advies van reizende ouders

Toen we zelf kinderen kregen, ontdekten we dat je nog steeds kan reizen mét kinderen. Je kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken en tegelijkertijd geef je hen een open blik op de wereld. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor families. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. We houden rekening met de leeftijd van je kinderen in drie categorieën: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar. Je reis is dus volledig op maat gemaakt en geheel georganiseerd, maar wel individueel (dus geen groepsreizen).

We hebben eigenhandig de leukste plekjes op onze bestemmingen uitgezocht en stemmen samen met je af hoe een reis het beste past bij jouw gezin. We houden rekening met de slaapplekken, de reisafstanden en het reistempo. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat hierin belangrijk is.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar
100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wil missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Marokko met kinderen

Meer Marokko-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips en reiservaringen over Marokko met kinderen? Je vindt het op onze inspiratiepagina.

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we jou en je kinderen de bekende bezienswaardigheden van Marokko zien. Maar we nemen je nog liever mee naar de onontdekte plekken. Plekken die je dichterbij Marokko en haar bevolking brengen. Als Marokko-experts weten we waar je moet zijn. Wij kennen de verborgen parels en weten hoe je de highlights bezoekt, weg van de massa. Je reist altijd individueel, zodat je je eigen plan kunt trekken. Onze collega’s in Marokko staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Zo reis je avontuurlijk, maar sta je er nooit alleen voor.

Woestijn Marokko
Thee drinken met locals in Marokko

Reizen met impact
Met Riksja Family reis je met je kinderen door Marokko en leer je de cultuur, het land en de mensen echt kennen. Je reist duurzaam en verantwoord. We zijn namelijk op zoek gegaan naar kleinschalige slaapplekken, weg van de massa. Deze slaapplekken zijn niet alleen sfeervol, maar ook goed voor het land. Het geld dat hier verdiend wordt, vloeit direct terug naar de lokale bevolking. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Voor onze reizigers, maar ook zodat gidsen, chauffeurs, hoteleigenaren en andere betrokken reisondernemers een eerlijk loon verdienen. Vandaar dat we in Marokko niet voor grote ketens kiezen, maar voor kleinschalige en charmante overnachtingsplekken, zoals een hotel of bed & breakfast gerund door locals. Dit zijn bijzondere plekken die je reis onvergetelijk maken.

Praktische informatie over Marokko met kinderen
Voor een ultieme en goed georganiseerde reis helpen we je stap voor stap. We vertellen je wanneer je wel en juist niet moet afdingen, hoe het zit met de ramadan en delen nog veel meer praktische tips. Ook hebben we onze favoriete reisroutes op een rij gezet en vertellen we meer over onze slaapplekken. Zo ben je in no-time op de hoogte van het land en weet je wat je kunt verwachten voordat je vertrekt. Wel zo fijn als je met je gezin op reis gaat!

Marokko met kinderen

Andere Riksja Family bestemmingen in Afrika

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Afrika die leuk zijn met kinderen: Namibië & Bostwana, Zuid-Afrika en Kenia & Tanzania.

  • Home
  • Marokko met kinderen