ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Bouw je eigen Amerika-reis

Reizen met hart voor de wereld

Amerika rondreizen, Route 66

Individuele rondreizen op maat

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • CO2-gecompenseerd

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Om jouw ervaring in Amerika net zo groots te maken als het land is, nemen wij je mee naar het Amerika van Riksja. Vlieg met ons in een helikopter de Grand Canyon door, stap vanuit je hotel direct de gekte van Las Vegas in of galoppeer als een heuse cowboy Monument Valley door. Naast grootste belevingen pakken we het in overnachtingen kleiner en lokaler aan. We vinden het belangrijk dat je het échte Amerika ontdekt, maar wel wegblijft van de massa. Zo regelen een complete kampeerset voor je in Yosemite National Park en rol je vanuit ons lievelingshotel in Florida zo met zwembroek het zonovergoten strand op.

Met je huurauto en onze tips op zak, reis je kris-kras Amerika door en leer je het land en de locals op onze manier kennen. Groots, maar toch kleinschalig en Riksja ‘all the way’.

Bouwstenen, rondreizen of familiereizen

Met onze bouwstenen puzzel je gemakkelijk jouw Amerika-reis in elkaar. Dit zijn korte reispakketten van 2 tot 5 dagen die je geheel naar eigen smaak kan combineren. Zo ga je snorkelen met zeekoeien in Florida en nemen we je mee naar de geboorteplaats van de jazz in swingend New Orleans. Met onze individuele Amerika rondreizen hebben we alvast de mooiste reisroutes voor je in elkaar gezet. Onze bestemmingsexperts kennen Amerika als geen ander en helpen je graag op weg. Liever een dagje langer in de nationale parken of een tikkie luxer in New York? Geen probleem! We passen je rondreis met geheel op jouw wensen aan. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Geef ons een seintje en wij regelen voor jou een reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Amerika-belevingen

Benieuwd geworden naar onze favoriete adressen en mooiste reisroutes? Kijk dan snel bij onze Amerika-bouwstenen en Amerika-rondreizen.

new-orleans-trompet
rondreis

Swingend door de Deep South

 • Atlanta - The Great Smoky Mountains - Nashville - Memphis - Natchez - New Orleans
 • 14 dagen / 13 nachten
 • Vanaf € 2.170,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Amerika Californië
rondreis

California dreamin’

 • San Francisco – Highway 1 - Santa Barbara –Los Angeles - Route 66 - Grand Canyon - Las Vegas
 • 15 dagen / 14 nachten
 • Vanaf € 1.925,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Boston New England
rondreis

I Love… East Coast Cities

 • Boston - New York - Philadelphia - Washington
 • 12 dagen / 11 nachten
 • Vanaf € 2.125,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
walvissen-spotten-alaska
rondreis

Rondreis Alaska: Wildlife en de ruigste National Parks

 • Anchorage - Denali National Park - Fairbanks - Wrangell St. Elias National Park - Prince William Sound in Valdez - Seward - Kenai Fjords National Park
 • 18 dagen / 17 nachten
 • Vanaf €€ 3.620,- per persoon (vanaf 2 personen)
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
rondreis

Cruisin’ the sunshine state Florida

 • Miami - Key West - Everglades - Gulf Coast - Crystal River- Orlando
 • 14 dagen / 13 nachten
 • Vanaf € 1.675,- p.p.
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge

Amerika met kinderen

Met jouw gezin kris-kras Amerika door? ‘Yes, we can!’ Trek er met de camper op uit of reis comfortabel met eigen huurauto langs de highlights van het land. Leer lasso-werpen op een échte ranch of tuur met een verrekijker de Grand Canyon in. We houden rekening met de wensen van jouw gezin en bouwen ook voldoende rust in, zodat je reis nog wel als een vakantie voelt. Onze bestemmingsexperts zijn met hun familie in Amerika geweest en nemen je graag mee naar het Amerika van Riksja voor het hele gezin.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • CO2-gecompenseerd

Het reizen met Riksja Travel heeft zo z’n voordelen. Zo reis je altijd individueel en zelfstandig, maar sta je er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. En dat niet alleen: we nemen al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de gaafste slaapplekken voor je uitgezocht en puzzelen wij samen met jou de handigste reisroute in elkaar. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen wat je wil zien en doen op jouw roadtrip door Amerika.

Riksja Travel is daarnaast aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden. Kan je reis onverhoopt niet doorgaan door een calamiteit of faillissement? Wij zijn er voor je. Ook beloven je een duurzame reis met oog voor mens en natuur. Opgeteld is dit reizen bij Riksja: veilig, verantwoord en lokaal.

Team Amerika
Loading...

Meer Amerika-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze tips, reiservaringen en relevante nieuwtjes over Amerika? Je vindt het allemaal op ons Amerika-reisblog.

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we je de highlights van Amerika zien. Zo slaap je in ‘the Big Apple’ middenin machtig Manhattan en word je in Yellowstone wakker tussen bizons en besneeuwde bergtoppen. Toch vinden we het ook belangrijk dat je naast het grootste ook het kleine ontdekt. Weg van de massa maak jij een individuele reis, samen met jouw gezelschap én onze ervaringen. Zo brengen wij je dichterbij het echte Amerika en het echte reizen met Riksja.

Onze bestemmingsexperts voor Amerika zijn weg van het land en helpen je graag bij het plannen van jouw rondreis. We vertellen je waar je de beste burgers kan eten, de mooiste foto-stops kan maken en wat de beste reisroute is voor jouw plannen. Meer weten? Op onze inspiratiepagina vind je al onze insidertips terug.

Glacier National Park
Amerika vakantie, San Francisco

Reizen met impact
Met Riksja Amerika leer je het land én de locals echt kennen. Je slaapt geheel op z’n Amerikaans in neonverlichte motels of een lokaal gerund boutique hotel in centraal San Francisco. We streven ernaar het geld direct terug te laten vloeien naar hen die jou ter plekke een onvergetelijke reis verzorgen. Daarom werken wij met lokale partners samen. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs ook een eerlijk loon verdienen. Ons doel? Een onvergetelijke reis waarbij wij zorgen dat deze zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Praktische informatie over Amerika
Hoeveel dollars heb je nodig voor jouw rondreis, hoe kom je het gemakkelijkst de nationale parken in en wat is de beste reistijd om niet zwetend en puffend in Death Valley te staan? Een goede voorbereiding is het halve werk en laten wij er nou net voor je zijn om dit werk uit handen te nemen. We adviseren jou over rondreizen door Amerika en helpen je graag op weg. Op basis van onze eigen reizen, gecombineerd met de kennis van onze lokale partners.

Wil je Amerika combineren met Riksja Canada, ook dan helpen we je graag op weg.

Monument Valley Amerika

Andere bestemmingen van Riksja Travel in Noord-Amerika en Zuid-Amerika

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen zoals Argentinië, Belize, Bolivia, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Guatemala, Nederlandse Antillen, Jamaica, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru en Suriname.

background-pattern