Ga naar inhoud

Riksja Travel
Mexico, Guatemala & Belize
Mexico tempels en stranden

Bouw je eigen Mexico-reis

Reizen met hart voor de wereld

Individuele rondreizen op maat

Voor ons is Mexico ultiem ontspannen reizen. Je komt langs leuke tropische plekjes met veel afwisseling en tegelijkertijd zie je vele hoogtepunten zoals Chichèn Itza. Het ultieme relaxgevoel bij de Caribische zee wissel je af met een zeiltocht over het meerkleurig blauwe meer van Bacalar, de rijke cultuur in Chiapas, raften door de jungle en je komt in contact met de rijke Mayacultuur. We kiezen voor verantwoorde en kleinschalige hotels en excursies, om zo de wereld een stukje mooier te reizen. Vanuit onze 20 jaar ervaring in meer dan 50 bestemmingen ontzorgen we je volledig, adviseren we je over speciale slaapplekken en gave activiteiten die je niet wilt missen.

Mexico Playa del Carmen
Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele reizen hebben wij alvast het voortouw genomen en de meest gevarieerde en karakteristieke routes voor je uitgestippeld. Je kan deze Mexico rondreizen uiteraard verlengen om extra te genieten. Liever zelf aan de slag? Dit is geen enkel probleem. Kijk dan bij onze Mexico bouwstenen. Dit zijn unieke reisbelevenissen, van twee tot vier dagen. Jij geeft je voorkeur aan, wij gaan aan de slag en adviseren je voor de meest logische reisroute. Heb je speciale wensen en wil je persoonlijk reisadvies? Wij helpen je met een reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Mexico-belevingen

We inspireren je graag met een greep uit onze favoriete reisplekken in Mexico. Reis met ons mee en bekijk de leukste excursies die onze reisspecialisten zelf hebben ervaren. Ons volledige aanbod in Mexico vind je bij alle bouwstenen en alle Mexico-rondreizen.

world

Familiereizen naar Mexico

Mexico is een heerlijke bestemming voor een gezinsvakantie. Juist door de vele mooie stranden kun je er samen ultiem relaxen en tegelijk leuke, actieve excursies beleven. Zo ga je ziplinen door een jungle gevuld met brulapen en ben je in de vakantie-modus op het Caribische eiland Isla Mujeres. Kortom; met kinderen naar Mexico is een combinatie van avontuur en relaxen, geheel op je eigen reistempo. Je overnacht in kleinschalige slaapplekken zoals lokale haciënda’s of koloniale casa’s en komt in contact met het echte Mexico.
We adviseren vanuit onze eigen ervaringen en weten waar het fijn is om met je gezin in Mexico te zijn. Zo kiezen we vaak voor een slaapplek mét zwembad en avontuurlijke activiteiten waar de kinderen hun energie in kwijt kunnen. Hoe je ook wilt reizen, we staan altijd klaar en inspireren je graag over onze favoriete plekken.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar
CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan altijd voor je klaar. Dat niet alleen: Wij nemen al het regelwerk op ons zodat jij een zorgvrije reis hebt. Zo hebben we de mooiste verblijven en de gaafste excursies al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis toch niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Reiziger in Belize Mexico Tulum

Meer Mexico-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips, reiservaringen en actuele nieuwtjes over Mexico? Je vindt het allemaal op ons Mexico-reisblog.

world

Riksja brengt je dichterbij

We nemen je mee naar een wit zandstrand bij Playa del Carmen en je beleeft vooral de plekken als San Cristobal waar oude tradities nog overal voelbaar zijn. Tijdens je reis zie je het echte Mexico en ben je weg van de massa. Met onze 20 jaar ervaring zorgen we ervoor dat je een ideale Mexico-reis hebt die compleet aansluit bij jouw wensen. Je komt in contact met de mensen en ontdekt op een verantwoorde en kleinschalige manier de plekken waar weinig toeristen komen.
Samen met Rosa proef je de lokale specialiteiten van Puebla en spot je flamingo’s met Juan bij een onontdekt stuk van Yucatan. Je ziet de natuur en cultuur, maar slaat de mooiste plekken van het land niet over.

Mexico Bacalar hotel

Reizen met impact
Met Riksja Mexico maak je een reis waarbij cultuur en natuur centraal staan. We zijn op zoek gegaan naar kleinschalige hotels weg van de drukte, die niet alleen sfeervol zijn, maar waarmee ook het geld direct terugvloeit naar de lokale bevolking. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen. Daarom kiezen we voor deze bestemming niet voor de massa accommodatie, maar voor kleine plekken en steunen daarmee de lokale bevolking. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Praktische informatie over Mexico
Rondreizen door Mexico doe je op een heerlijk tempo waar je eeuwenoude Maya tempels combineert met prachtige witte stranden. Vanuit onze eigen ervaringen vertellen we je graag wat je niet kunt missen en hoe je ook bij Chichèn Ítza weg van de massa reist. Samen met onze collega’s ter plekke ontzorgen we je op alle punten en voorzien we je van alle relevante informatie. Voordat je naar Mexico gaat, praten we je bij over hoe je betaalt met de peso en welke visa je nodig hebt als je naar Guatemala of Belize reist. De beste reisroutes hebben onze Mexico-experts voor je samengesteld, zodat je goed geïnformeerd voor een huurauto kunt kiezen. We hebben een antwoord op elke vraag en beloven dat je zorgeloos kunt genieten van een op maat gemaakte rondreis.

Palenque watervallen Roberto Barrios