Ga naar inhoud

Riksja Travel
Peru, Bolivia & Chili
Machu-picchu-Peru

Bouw je eigen Peru-reis

Reizen met hart voor de wereld

Individuele rondreizen op maat

Stap uit de bekende voetsporen van reizigers en treed in die van de Inca’s in Peru. Klim naar het meesterwerk Machu Picchu en vaar over het hoogste meer ter wereld naar overgebleven Incaruïnes. In de Amazone spot je papegaaien, apen en kaaimannen en zeeleeuwen kom je tegen bij de Ballestas eilanden. Van regenboogachtige bergen tot blauwe meren verstopt tussen ijzige pieken. Steek je de grens over naar Bolivia of Chili? Ga dan op avontuur naar de zoutvlakte Salar de Uyuni en de woestijn San Pedro de Atacama. Met Riksja Peru zie je de highlights weg van de massa.

Wij hebben de beste routes voor je uitgestippeld en de bijzondere plekjes gevonden. Zo slaap je in een knusse posada, jungle lodge, klooster of zouthotel. Samen met onze Peru-kenners puzzel jij je ideale reis in elkaar. Alleen Peru, of in combinatie met Bolivia en Chili, als jij dat wilt.

Peru reis
Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Bouwstenen, rondreizen of familiereizen

Door de meest karakteristieke en gevarieerde routes uit te stippelen hebben we alvast het voortouw genomen. Deze uitgestippelde routes zijn onze individuele Peru rondreizen, die we met liefde aanpassen als je bijvoorbeeld ergens een nachtje langer wilt genieten of een leuke activiteit wilt toevoegen. Ga je liever zelf puzzelen? Dat kan! Onze Peru bouwstenen zijn unieke belevenissen van één tot vijf nachten die je met elkaar kan combineren. Jij geeft je voorkeur aan, wij geven advies over de meest logische reisroute en gaan voor je aan de slag. Wil je liever persoonlijk reisadvies of heb je speciale wensen? Dan geven we je reisadvies op maat.

Een greep uit onze Peru belevingen

Met een greep uit onze favoriete reisplekken in Peru, Bolivia en Chili willen we je alvast inspireren. Ga met ons op reis, ervaar de leukste excursies en slaap op de mooiste plekken, die wij zelf ook hebben ervaren. Bekijk onze Peru-rondreizen en Peru-bouwstenen.

world
Familiereis Peru

Peru met kinderen

Samen met het gezin je eigen plan trekken door Peru doe je met onze individuele familiereizen. Peru is namelijk dé bestemming om te ontdekken met kinderen. Een stuk veiliger dan gedacht wordt en met activiteiten voor jong en oud. Zo sjees je met een sandboard van de zandheuvels van Huacachina. Spot je dieren vanuit de Amazone lodge of een boot op weg naar de Peruaanse Galapagos. Je gaat raften tussen de vulkanen over de Chili rivier en schiet wat toffe familiefoto’s bij de Machu Picchu, die op verschillende manieren te bezoeken is. Van heel actief tot comfortabel. Net wat jij en de kids willen. Onze reisspecialisten van Riksja Family Peru gingen je samen met hun gezinnen voor. In het teken van voor reizigers, door reizigers delen zij hun ervaringen met je. Bekijk alvast onze reizen en bouwstenen voor Peru met kinderen.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd

Reis je met een reisorganisatie als Riksja Travel dan profiteer je van vele voordelen. Zo sta je er nooit alleen voor terwijl je wel altijd individueel en zelfstandig reist. Elk moment van de dag en nacht staan wij en onze collega’s ter plaatse voor je klaar. Daarbij nemen we het een en ander uit handen. Wij doen het regelwerk, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van de door ons gekozen mooiste slaapplekken, gaafste activiteiten en handigste routes.

Je bent verzekerd dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet doorgaat door een faillissement of calamiteit en boekt je reis tegen eerlijke voorwaarden. Riksja Travel is namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Nog een voordeel, voor jou en de wereld: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Peru reisspecialist

Meer Peru-informatie en inspiratie

We hebben onze reiservaringen, insidertips en nieuwtjes over Peru, Bolivia en Chili voor je verzamelt op ons Peru-reisblog.

world

Riksja brengt je dichterbij

De highlights van Peru, Bolivia & Chili zijn natuurlijk niet voor niets de highlights. Die wil je zien en laten we je ook zien. Maar we willen je ook graag verrassen met de onontdekte parels en unieke ontmoetingen. Je overnacht op een drijvend rieteiland op het Titicacameer en in een klooster in de Heilige Vallei. Je maakt kennis met lokale delicatessen tijdens een privétour in Lima en schuift aan tafel bij een Peruaans gezin in Cusco of Arequipa. Rondom de immense zoutvlakte Salar de Uyuni ontdek je ook vulkanen, geisers en kleurrijke meren. Je reist individueel, maar profiteert van onze ervaringen. Wij, Peru-, Bolivia- en Chili-reisexperts Leonie, Michelle, Demi en Corina, weten precies waar je moet zijn voor de meest toffe plekken. Zo hebben we een plek gevonden waar je een unieke paardrijdtocht maakt en weten we waar je de beste Pisco Sour proeft. Meer insidertips delen we op onze inspiratiepagina.

Titicacameer local vrouw
Colca canyon lodge uitzicht

Reizen met impact
Op reis met Riksja Peru betekent dat je het land en haar mensen echt leert kennen. We hebben kleinschalige slaapplekken gevonden die weg van de massa zijn. Deze slaapplekken zijn sfeervol en zorgen ervoor dat het geld dat hier verdiend wordt direct terug naar de lokale bevolking gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen en daarom hanteren wij eerlijke prijzen, kiezen we voor kleinschalige plekken in plaats van massa hotels en zorgen we ervoor dat je reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is. Win-win, want wij geloven erin dat je zo past écht een onvergetelijke reis maakt.

Praktische informatie over Peru
Een prachtige reis naar Peru, Bolivia en Chili wil je zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom vertellen we je alles over hoe je omgaat met de verschillende hoogtes in de Andes, welke visa je nodig hebt en wanneer je betaalt met de Nueva Sol, Boliviano of Dollar.

Naast deze praktische informatie, hebben we ook uitgezocht wat de beste reistijd en route is. Ben je benieuwd hoe het leven in Peru eruit ziet? Lees dan hier meer over enkele van onze ontmoetingen. Zo zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent van Peru, Bolivia en Chili, maar ook dat je kunt genieten van de voorpret. Mocht je toch nog vragen hebben, dan spreken we je graag ook persoonlijk om je helemaal in de reis-modus te krijgen!

Trein Aguas Calientes peru

Andere bestemmingen in Latijns Amerika

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen in Latijns Amerika zoals Argentinië, Belize, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Guatemala, Nederlandse Antillen, Jamaica, Mexico, Nicaragua, Panama en Suriname.