Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

50 bestemmingen wereldwijd

Bouw je individuele rondreis op een van onze 50 bestemmingen wereldwijd. Waar gaat jouw reis naartoe? Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen je met de planning en route in Azië, Afrika, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Europa. Zo zorgen we er samen voor dat jij het maximale uit jouw reis haalt. Kies een van onze bestemmingen hieronder en bouw jouw ideale reis.

90 reisfanaten
Voor reizigers, door reizigers
Persoonlijk contact
Individuele reizen
Zelf je reis bouwen
Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ We mogen weer! Op 7 november 2021 ben je van harte welkom op ons Riksja Reisevent in DeFabrique in Utrecht. Wil jij ook in één dag de wereld rond reizen en insidertips krijgen van onze bestemmingsexperts?
Bestel hier jouw gratis tickets voor het het evenement, maar let wel: op = op .
Canada

Beste reistijd

We hebben een overzicht gemaakt van de beste reisperiode per bestemming, zodat jouw rondreis niet (letterlijk!) in het water valt. Bekijk in het overzicht wanneer je het beste waarheen op reis kunt gaan.

Beurs Riksja

Reisvoorstel op maat

Heb je ideeën van jouw ideale reis, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Deel jouw wensen met ons en wij sturen je een vrijblijvend reisvoorstel op maat toe. Het enige wat jij hoeft te doen is te dromen over jouw volgende verre reis.

Loading...