Ga naar inhoud

Riksja Travel
Noorwegen
Noorwegen

Bouw je eigen Noorwegen-reis

Reizen met hart voor de wereld

Individuele rondreizen op maat

Een paradijs voor outdoor liefhebbers die willen genieten van de pure natuur, adembenemende landschappen en unieke wildlife belevingen. Het is geen bestemming voor een luie zon, zee en strandvakantie, maar juist ideaal voor een actieve rondreis. Zo kun je er kajakken door de fjorden, op elandsafari gaan en raften op een gletsjerrivier. Verblijf in kleinschalige hotels en knusse huisjes, geniet van Scandinavisch design in de steden en dompel je onder in de fascinerende Vikingcultuur.

Noorwegen - fjord
Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele reizen hebben wij alvast de meest gevarieerde en fijnste routes voor je uitgezocht. Je kan deze Noorwegen rondreizen uiteraard verlengen om extra lang te genieten van je rondreis door Scandinavië. Heb je speciale wensen en wil je persoonlijk reisadvies? Onze Noorwegen specialisten helpen je graag met een reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Noorwegen-belevingen

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze reizen door Noorwegen. Leuk om te gebruiken als inspiratie of basis voor jouw eigen op maat gemaakte rondreis. Benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan het overzicht van alle Noorwegen rondreizen.

world
Noorwegen - familie

Naar Noorwegen met kinderen

Naast de individuele rondreizen bieden we ook reizen naar  Noorwegen met kinderen aan. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist, Noorwegen is geschikt voor het hele gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor familievriendelijke verblijven en activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kinderen.

Maak samen met een gids een fietstocht langs de hipste locaties in Oslo, spot elanden in het wild, maak een treintocht door de bergen en een boottocht over de fjorden.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar
CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel heeft zo zijn voordelen. Je reist altijd individueel en zelfstandig, maar staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken voor je uitgezocht en stippelen we de handigste reisroutes voor je uit. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen op je Noorwegen-reis.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Noorwegen - wandeling

Meer Noorwegen informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips, nieuwtjes en ervaringen over rondreizen in Noorwegen? Je vindt alle inspiratie voor jouw Noorwegen-vakantie op ons blog

world

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we je de highlights van Noorwegen zien, maar ook de onontdekte parels. Zo bieden wij ook de mogelijkheid om een tweedaagse kajaktocht door een geheimen fjord waarbij je onderweg slaapt in een tentje en je eten bereid op een open vuur. En kun je ook een tweedaagse wandeling door de bergen maken waarbij je slaapt in comfortable glamping tent onder de sterren. Je reist altijd individueel, zodat het echt jouw reis blijft. Maar, onze lokale collega’s staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar.

Onze Noorwegen-experts kennen het land van A tot Z en weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien. Zo hebben de verhalen bij het kampvuur over de mythes van het vikingen een onvergetelijke indruk op ons gemaakt. Trouwens, ook gaaf om te doen: ga forel vissen bij een bergmeer en maak die vervolgens zelf klaar! Op onze inspiratiepagina delen we nog meer insidertips voor jouw Noorwegen vakantie. Laat je inspireren voor jouw rondreis door Noorwegen.

Noorwegen - elanden
Noorwegen - kanoën

Reizen met impact
Met Riksja Noorwegen maak je een reis waarbij je het land en de mensen echt leert kennen. We zijn op zoek gegaan naar kleinschalige hotels weg van de massa, die niet alleen sfeervol zijn, maar waarmee ook het geld direct terugvloeit naar de lokale gemeenschap. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen. Daarom kiezen we voor deze bestemming ook hotels met een sterk duurzaamheidsbeleid. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Andere bestemmingen in Europa

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen in Europa Georgië, Griekenland, Cyprus, IJsland, Italië, Kroatië, Lapland, Portugal en Spanje.