Naar boven

Overnachten in Noorwegen

Vervoer & verblijf

Noorwegen overnachten

Waar slaap je in Scandinavië?

Overnachten in Noorwegen kan op veel verschillende manieren. Zo kun je overnachten in een sfeervol berghotel, een vakantiehuisje met eigen kookgelegenheid of back to basic in een tentje midden in de natuur. Zo is er met ieders wens van reizen en budget rekening gehouden. De accommodaties die we gebruiken hebben we zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hieronder vind je een impressie van de accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Noorwegen - fjord

Riksja's choice

Dit zijn karaktistieke accommodaties die schoon en sfeervol zijn op een goede locatie. Denk aan een leuk familiehotel in de stad, een typisch guesthouse in de bergen of een idyllisch hotel aan de voet van een fjord. Vind je het naast het ontdekken van al het natuurschoon van Noorwegen ook belangrijk om veel comfort te hebben en de echte gastvrijheid van de Noren te ervaren? Dan is deze optie echt iets voor jou.

Vakantiehuis met self-catering

Het is ook mogelijk te kiezen voor de optie vakantiehuisjes. Dit is ideaal voor gezinnen, omdat je je eigen kookgelegenheid hebt. Je hebt de vrijheid om zelf te koken wat je wilt en wanneer je maar wilt, én het is ook een voordeligere optie. Uiteraard zijn deze accommodaties ook schoon, sfeervol en is het personeel erg gastvrij.

Avontuurlijk overnachten

Ben je een echte avonturier dan bieden wij op bepaalde locaties ook de mogelijkheid aan om even offline en helemaal back-to-basic te gaan. Zo kun je samen met een gids gaan kajakken en kamperen in een verborgen fjord in Noorwegen of een tweedaagse hike naar Trolltunga maken en in een expeditietent bovenop het Hardangervidda plateau slapen. Deze opties geven je echt het ultieme outdoor-gevoel waar Noorwegen bekend om staat.

Special stay

Ben je op huwelijksreis, 25 jaar getrouwd of houd je gewoon van overnachten in bijzondere accommodaties, dan is dit echt iets voor jou. Zo slaap je in een sfeervolle oude boerderij of in een comfortabele hotel aan de rand van een fjord. Hoe tof klinkt dat? Deze droom kan werkelijkheid worden! Vraag ons naar de verschillende speciale overnachtingsmogelijkheden.

background-pattern