Naar boven

Noorwegen specialist

Specialist Noorwegen
Noorwegen - wandeling

Over Riksja Noorwegen

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Riksja Travel nou eigenlijk? Een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden dekt de lading eigenlijk niet. Een reisbedrijf met een hart voor de wereld ook niet. Een club enthousiaste reisfanaten dan? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Klik verder en ga met ons mee op avontuur.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Noorwegen rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door Noorwegen. Daarnaast hebben we ook onze Noorwegen bouwstenen. Dit zijn kleine reizen die samengesteld kunnen worden tot een grote rondreis. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je Scandinavië en de bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over onze kijk op Noorwegen duurzaam reizen.

Riksja Travel - Noorwegen specialist Bas

Noorwegen is voor mij de ultieme outdoor bestemming. Ik ben zelf ook in landen als Canada en Nieuw Zeeland geweest, maar daar doen Noorwegen en Zweden wat betreft natuurschoon zeker niet aan onder. Hier vind je nog het laatste stukje wildernis van Europa. Ik ben niet het type dat graag stil zit of op het strand gaat bakken in de zon. Ik ben liever actief in de natuur en daar is Noorwegen ideaal voor. Met Riksja organiseren wij niet alleen je verblijf en eventueel vervoer, maar ook een aantal niet te missen activiteiten zoals kajakken door de fjorden, raften op de rivier en fietsen door de bergen. Een van de hoogtepunten van mijn laatste Noorwegenreis was de gletsjerwandeling die ik heb gemaakt in het Josteldanbreen nationale park. Een werkelijk onvergetelijke ervaring!

Over ons - Noorwegen en Zweden
Hiken Sognefjord Noorwegen

Riksja Travel - Noorwegen specialist Bibi

Wat is Noorwegen mooi! Groen, meren, ruige natuur en vriendelijke mensen! Echt fijne landen om te ontdekken en door rond te reizen. Oslo is een stad waar ik zo zou kunnen wonen. Een gemoedelijke sfeer, prachtige gebouwen, heerlijke terrassen en een mooie natuur om de hoek! Stap op de fiets en ontdek de stad op een relaxte manier. Onze gids vertelt je meer over deze fijne stad waar je je reis begint!

Onze partners ter plaatse

In Noorwegen werken wij met betrouwbare partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je reis, in goede handen bent.

Specialist - Noorwegen
Riksjatravel logo

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern