Rondreizen Noorwegen

Unieke individuele rondreizen

✔ Boek vóór 1 mei 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Met Riksja Noorwegen reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de rondreis door Scandinavië naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met een (huur) auto
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring
1
2
3

Individuele rondreizen in Noorwegen

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Tips en veel gestelde vragen over een rondreis Noorwegen

De beste reisroute voor een rondreis Noorwegen

Een rondreis door Scandinavie kun je al vanuit je eigen straat starten, Je roadtrip start dan al bij de voordeur. Daarbij is het natuurlijk al een heel avontuur om met je auto tot aan Duitsland of Denemarken te rijden en dan de ferry te nemen naar Noorwegen. Vind je het toch prettiger om met het vliegtuig te gaan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij regelen bij aankomst een huurauto voor jullie. Kijk voor alle vervoers mogelijk heden op onze vervoer pagina.

Rondreis Noorwegen - ferry
Rondreis Noorwegen - mountainbike

Wat is de beste reistijd om naar Scandinavie te gaan?

De beste maanden om door Noorwegen te reizen zijn de zomermaanden juni, juli en augustus. Zowel in het binnenland als aan de kust zijn de temperaturen erg prettig en heb je kans op de hoogste temperaturen en de meeste zonneschijn. Als het hoog zomer is kunnen de tempraturen oplopen tot 28 graden en ook de nachten blijven aangenaam. Dat neemt niet weg dat het ook soms onstuimig kan zijn dus neem ook een wind- en waterdichte jas mee. Zeker als je gaat wandelen in de bergen of een tocht op zee gaat maken is dit vaak geen overbodige luxe. Wil je meer weten over de beste reistijd kijk op onze beste reistijd en klimaat pagina.

Is de rondreis Noorwegen met een groep of individueel?

Tijdens je Noorwegen reis, reis je voornamelijk individueel. De excursies die in het programma verwerkt zijn, zullen soms individueel zijn en deze kunnen soms met een internationaal gezelschap zijn. Uiteraard ga je na de excursie weer je eigen weg.

Ter plaatse werken wij samen met een lokale partner. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar mocht er iets zijn ter plaatse. Ook hebben wij in Nederland een collega stand-by 24 uur per dag. Mocht er iets zijn, kun je dus altijd of de lokale agent ter plaatse of ons in Nederland bereiken.

Rondreis Noorwegen - raften
Rondreis Noorwegen - vlag

Kan ik de bovenstaande Noorwegen rondreizen nog aanpassen?

De Noorwegen rondreizen zoals we deze hebben samengesteld zijn voorbeeld rondreizen. Deze kun je zo kant en klaar gaan maken. Zoals bij alle reizen van Riksja Travel kun je ook deze rondreizen nog helemaal aanpassen naar eigen wens. Hier en daar een extra nacht of misschien toch net een andere route, Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en logische routes.

Veel gestelde vragen over Noorwegen

  • Wat is de beste reistijd om naar Scandinavië te gaan?
  • Hoe reis je in Noorwegen?
  • Reis je in een groep of individueel door Noorwegen?
  • Kan ik de bovenstaande Noorwegen rondreizen nog aanpassen?
  • Wat zijn populaire bezienswaardigheden in Noorwegen?