Bouw je eigen Nieuw-Zeeland-reis

Nieuw-Zeeland op jouw manier

Toer in alle vrijheid langs groene fjorden en spuitende geisers of wandel samen met je Maori gids door oeroude bossen en luister naar kleurrijke verhalen. Tijdens je Nieuw-Zeeland rondreis slaap je in afwisselende accommodaties. Van een schapenboerderij in niemandsland tot een sfeervolle bed & breakfast waar je in de watten wordt gelegd. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door Nieuw-Zeeland.

Nieuw Zeeland
✔ Boek vóór 1 augustus 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele reizen hebben wij alvast het voortouw genomen en de meest gevarieerde en karakteristieke routes voor je uitgestippeld. Je kan deze Nieuw-Zeeland-rondreizen uiteraard verlengen om extra te genieten. Liever zelf aan de slag? Dit is geen enkel probleem. Kijk dan bij onze Nieuw-Zeeland-bouwstenen. Dit zijn unieke reisbelevenissen, van twee tot vier dagen. Jij geeft je voorkeur aan, wij gaan aan de slag en adviseren je voor de meest logische reisroute. Heb je speciale wensen en wil je persoonlijk reisadvies? Wij helpen je met een reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Nieuw-Zeeland belevingen

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze populairste bouwstenen en rondreizen. Ben je benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan het overzicht van alle Nieuw-Zeeland-bouwstenen of alle Nieuw-Zeeland-rondreizen.

Nieuw-Zeeland familiereis

Familiereizen naar Nieuw-Zeeland

Met kinderen reizen? Nieuw-Zeeland is ook met kinderen een geschikt avontuur. Je reist op de Riksja-manier, maar we hebben het reistempo voor Nieuw-Zeeland met kinderen wat lager gemaakt. Daarbij is er natuurlijk aandacht voor kindvriendelijke accommodaties.
Je kunt met je gezin een trip naar Midden-Aarde maken en de Hobbit huizen van Lord of The Rings zien tijdens de ‘Hobbit on Movie Set Tour’. Ook zijn er pinguïns te spotten en kan je een boottocht naar de magische fjorden van Milford Sound maken.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

  • Persoonlijk advies op maat

  • 24/7 bereikbaar op reis

  • 100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Nieuw Zeeland
Loading...

Meer Nieuw-Zeeland-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips, reiservaringen en actuele nieuwtjes over Nieuw-Zeeland? Je vindt het allemaal op ons Nieuw-Zeeland-reisblog. Ben je al geïnspireerd geraakt? Bekijk dan onze Nieuw-Zeeland-rondreizen of Nieuw-Zeeland-bouwstenen.

Riksja brengt je dichterbij

We bieden je in Nieuw-Zeeland een combinatie van must-sees en onontdekte plekken. Zo kun je als een van de eersten ter wereld aan een nieuwe dag beginnen op de East Cape. Deze speciale zonsopgang zal je je altijd blijven herinneren.
Je reist met ons altijd individueel, maar profiteert wel van onze ervaringen. Ik, Nieuw-Zeeland expert Lenneke, ken het land van noord naar zuid en van oost naar west. Tijdens je Nieuw-Zeeland-rondreis koppel ik je aan een authentieke Maori gids die je alles vertelt over de lokale cultuur. Ik help je bij het uitstippelen van een bijzondere natuurwandeling bij Mount Taranaki en laat je kennis maken met een van de bounty eilanden van Fiji. Op onze inspiratiepagina deel ik nog meer insidertips.

Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland

Reizen met impact
Met Riksja Nieuw-Zeeland maak je een reis waarbij je het land en de mensen echt leert kennen. We zijn op zoek gegaan naar kleinschalige hotels weg van de massa, die niet alleen sfeervol zijn, maar waarmee ook het geld direct terugvloeit naar de lokale bevolking. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen. Daarom kiezen we voor deze bestemming niet voor de massa accommodatie, maar voor kleine plekken en steunen daarmee de lokale bevolking. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Praktische informatie over Nieuw-Zeeland
Er zijn een aantal dingen die je zelf moet regelen, voordat je naar Nieuw-Zeeland gaat. Zo heb je voor Nieuw-Zeeland niet alleen een geldig paspoort nodig maar ook een elektronisch visum voor een reis korter dan 3 maanden. Zonder visum kan je niet inchecken voor je vluchten naar Nieuw-Zeeland. Het visum is gemakkelijk aan te vragen via de app: NZeTA. Deze download je via de Google Play Store en Apple Store op je mobiel. Het visum is ook aan te vragen via de volgende website.
Reizigers die via Amerika naar Nieuw-Zeeland reizen moeten ook een ESTA aanvragen.

Natuurlijk wil je tijdens het juiste reisseizoen door Nieuw-Zeeland reizen. De seizoenen in Nieuw-Zeeland lopen precies het tegenovergestelde van Nederland. Dat betekent dat de zomerperiode loopt van de maanden november tot en met maart en het land de winter tegemoet gaat van juni tot en met september. Daarom raden we aan je rondreis Nieuw-Zeeland te plannen in de zomer. Wil je meer informatie over het klimaat in Nieuw-Zeeland? We hebben een speciale Nieuw-Zeeland klimaatpagina aangemaakt voor meer gedetailleerde informatie.

Nieuw-Zeeland

Andere bestemmingen van Riksja Travel

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen zoals
Amerika
Australië
Canada