Naar boven

Over Riksja Nieuw-Zeeland

Over Riksja Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland specialist

Riksja Nieuw-Zeeland is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze Nieuw-Zeeland bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze Nieuw-Zeeland rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Lenneke van de Mast

Reisspecialist Nieuw-Zeeland

Al van kinds af aan ben ik gek op reizen. Na mijn studie kwam mijn grootste droom uit, ik ging op wereldreis. Voor mij was Nieuw Zeeland het absolute hoogtepunt van dit avontuur. De diversiteit aan landschappen, de vriendelijke bevolking. Ik was direct verkocht.

Nieuw Zeeland staat voor mij voor vrijheid. De weidse uitzichten, besneeuwde bergtoppen, groene heuvels en witte stranden, allen zijn stuk voor stuk adembenemend. Het land is perfect om even tot rust te komen, maar is ook ideaal als je van een actieve vakantie houdt. Zelf vind ik die combinatie heerlijk. Er is niets fijner dan na een mooie wandeling te genieten van een Nieuw-Zeelandse wijn.

Beide eilanden heb ik inmiddels twee keer bezocht en ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek. Er valt zo ontzettend veel te zien en te ontdekken. Dat ik van mijn passie voor reizen mijn baan heb kunnen maken, vind ik geweldig.

Onze partners ter plaatse

In Nieuw-Zeeland werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Nieuw-Zeeland reis, in goede handen bent.

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Family en Riksja Travel.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze reisspecialisten via email of telefoon, zie de contactpagina Riksja Nieuw-Zeeland wenst iedereen veel avontuurlijk reisplezier.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern