Naar boven

Inspiratie voor je vakantie in Nieuw-Zeeland

Toer in alle vrijheid langs groene fjorden en spuitende geisers. Of wandel samen met je Maori gids door oeroude bossen en luister naar kleurrijke verhalen. Wij hebben de beste plekjes in Nieuw-Zeeland alvast voor je uitgezocht. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepen. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Nieuw-Zeeland reis samen.
Decorative torn edge
Vakantie Nieuw-Zeeland

Een Nieuw Zeeland vakantie kun je zo afwisselend maken als je zelf wilt. Stel je eigen individuele reis samen op basis van jouw wensen met onze bouwstenen, oftewel korte Nieuw Zeeland reizen.

Rondreis Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland vakantie
nieuw zeeland

Bij Nieuw Zeeland online zijn de excursies, waarvan wij vinden dat je ze gedaan moet hebben, inclusief in onze bouwstenen.

Nieuw-Zeeland rondreis
Vakantie Nieuw-Zeeland

De accommodaties van Nieuw Zeeland hebben we allemaal bezocht. In onze selectie letten wij op ligging, sfeer, servicegerichtheid en prijs/kwaliteitverhouding. Bekijk onze Nieuw Zeeland rondreizen voor accommodatie inspiratie.

boten auckland
Nieuw-Zeeland

Onze favoriete plekken

Ongerept genieten

Je reis naar Nieuw Zeeland staat veel in het teken van de overdonderende natuur die je daar tegenkomt. Het hele land lijkt haast wel één nationaal park en hoe dieper je het binnenland ingaat, hoe meer verstopte plekken je ontdekt. Zo zijn er de mooiste stranden aan de oostkust van het Noordereiland, die je ook nog eens helemaal voor jezelf hebt. Een bekendere plek is de Tongariro Crossing, een gave plek die flink bezocht wordt. Zelf vinden wij daarom de Pouakai Crossing fijner, het is hier een stuk rustiger maar minstens net zo mooi. Als je helemaal off-the-grid wil gaan, dan kennen wij nog ween boerderij in het Whanganui National Park. Leen internet, basic leven en heerlijk bijkomen.

Nieuw-Zeeland klimaat
Maori Nieuw-Zeeland

Reis terug in de tijd in Rotorua

Als je naast de natuur ook wat meer wil zien van de cultuur in Nieuw Zeeland, dan wil je naar Rotorua. Hier leer je alles over de Maori, de cultuur en de geschiedenis. Daarnaast zijn er geisers en hete borrelede modderpoelen naast gekleurde zwavelmeren. Er hangt hierdoor wel een constante geur van rotte eieren, maar het is toch gaaf om hier te zijn. Als je in de buurt bent wil je ook langs Te Puia, waar je op een interactieve manier leert over de Maori cultuur. Onderweg kom je dan ook langs Tongariro National Park, met Wai-O-Tapu als leuke stop. Hier vind je verassende fluorescerende meren.

In Abel Tasman’s voetsporen

Als je denkt aan Nieuw Zeeland, denk je eerder aan die ongerepte ruige natuur en niet aan tropische stranden. In het noorden van het Zuidereiland kom je te staan voor een enorme verassing, want hier ligt het Abel Tasman National Park. Je bent hier midden in de tropen omringt met goudegele stranden en geweldige bossen. Een aanrader hier is om te gaan hiken in de omgeving en dan van baai naar baai. De route is over touwbruggen, stromende beekjes en natuurlijk het strand. Dit is heel wat anders dan andere gedeeltes van het land en dit maakte het voor ons nog leuker!

Nieuw-Zeeland abel tasman

Laat je inspireren door onze blogs

Welke plekken moet je nu echt bezoeken in Nieuw-Zeeland? En wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen het Noorder- en het Zuidereiland? Wat is de beste maand om naar Nieuw-Zeeland te reizen? Lees onze artikelen die je kunt gebruiken ter inspiratie of ter voorbereiding op je Nieuw-Zeeland-rondreis.

background-pattern