Naar boven

Laat je inspireren

Wij vinden het zelf altijd fijn om ons voor een reis aan de hand van bewegende beelden te laten inspireren. Met onderstaand filmpje laten we je zien hoe je met ons door Nieuw-Zeeland reist. In het filmpje nemen we je mee op een reis vol ontdekkingen en ervaringen waarbij we het belangrijk vinden dat je buiten de toeristische hoogtepunten het land ook echt beleeft. Natuurlijk bezoek je de spuitende geisers bij Rotorua, klim je door een maanlandschap en vaar je langs de groende fjorden van Milford Sound. Maar Nieuw-Zeeland heeft nog zoveel meer te bieden en dat laten we je graag zien.

Ontdek de wijngebieden op het Noordereiland op de fiets, slaap op een schapenboerderij en neem je gevulde picknickmand mee op de Banks Peninsula. Ontmoet onderweg de locals: met een Maori gids wandel je door een dichtbegroeid bos en leer je meer over de cultuur of slaap in een Bed & Breakfast en klets tijdens het ontbijt met de eigenaren. Wij zorgen ervoor dat je tussen deze plekken met een eigen huurauto reist. Als je op zoek bent naar nog meer vrijheid dan helpen we je graag verder met een camper.

Laat je inspireren en beleef Nieuw-Zeeland op de manier die wij zelf het leukst vinden. Bouw je eigen reis met die ervaringen die voor jou onmisbaar zijn met onze bouwstenen en rondreizen.

Druk op de knop om af te spelen

Nieuwsgierig geworden naar onze reizen? We hebben de leukste routes en excursies al voor je uitgestippeld op onze rondreispagina. Wil je direct aan de slag met het bouwen van je eigen vakantie, ga dan naar onze bouwsteenpagina.

background-pattern