Naar boven

Bouwstenen Nieuw-Zeeland

Individuele Nieuw-Zeeland bouwstenen

Wil je genieten van de ruige natuur op het Zuider-Eiland, kennis maken met de Maori cultuur of zeeleeuwen en pinguïns spotten bij zonsondergang? Wat je voorkeur ook heeft, met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allemaal. Jij kiest in de verschillende regio’s wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Kijk ook eens bij onze flexibele Nieuw-Zeeland-rondreizen. Bel of mail ons: wij, Nieuw-Zeeland-experts Simone en Leonie helpen je graag op weg.

1
2
3
Regio
1

Noordereiland

Of je nu graag op het Noordereiland dolfijnen spot of wandelt door oeroude bossen met een Maori-gids, met onze Noordereiland-bouwstenen kan het allemaal.
Decorative torn edge
Regio
2

Zuidereiland

Of je nu graag wandelt langs de goudgele baaitjes en varens of langs de ijzige gletsjers en groene fjorden vaart, met onze Zuidereiland-bouwstenen kan het allemaal.
Decorative torn edge
Regio
3

Trekkingen

Als Nieuw-Zeeland ergens om bekend staat dan is het wel om de fantastische wandelingen die je er kunt maken. Voor de echte wandelaars bieden we onderstaande meerdaagse tracks aan. Een combinatie van een aantal ‘Great Walks’ en wandelingen over privégebied. Zie jij jezelf al meerdere dagen wandelen of in een eenvoudige hut slapen midden in de natuur? Met onze trekking-bouwstenen kan het allemaal.
Decorative torn edge
Regio
4

Tropische stranden

Bijkomen van je avontuur? Met deze tropische bouwstenen sluit je je reis ontspannen af! Combineer jouw Nieuw-Zeeland rondreis met Bali, Thailand of een andere tropische bestemming.
Decorative torn edge
Regio
5

Tussenstop

De reistijd naar Nieuw-Zeeland is pittig. Daarom is het leuk om je reis te combineren met een tussenstop bij een bruisende metropool, zoals bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur.
Decorative torn edge
background-pattern