Riksja Family Indonesië

Naar boven

Indonesië met kinderen

Bouw je eigen Indonesië-familiereis

Individuele rondreizen op maat

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • 100% CO2-gecompenseerd

Als je een verre reis met kinderen wil maken, dan is Indonesië de ideale bestemming. Samen reizen jullie af naar het magische en super kindvriendelijke eiland Bali. De stranden zijn fantastisch, het eten is er heerlijk en de mensen zijn er lief. Samen ontdekken jullie tropische jungles, indrukwekkende Hindoestaanse tempels en ga je snorkelen in de azuurblauwe zee. Door de relatief korte reisafstanden kun je hier veel zien, zonder lang in de auto te zitten. Wanneer je met oudere kinderen reist combineer je Bali met Sumatra, Java of Komodo. Deze eilanden zijn een stuk groter en je tieners kunnen hier orang-oetans spotten, de Bromo vulkaan beklimmen of over het eiland cruisen met een 4×4. Als reizende ouders weten we wat je niet wil missen, geven we insidertips en adviseren we je uit 20 jaar eigen reiservaring.

Ubud bali met kinderen

Een greep uit onze Indonesië-belevingen

Voor het hele gezin is Indonesië een heerlijke bestemming. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist. Bij het samenstellen van onze rondreizen en bouwstenen houden we dan ook rekening met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

Bromo vulkaan op Java
rondreis

Rondreis: Actief Java & Bali

 • Jakarta - Yogyakarta - Bromo vulkaan - Ubud - Amed - Sanur
 • 19 dagen/18 nachten (waarvan 2 nachten in het vliegtuig)
 • vanaf € 1.790,- per volwassene
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
bouwsteen

Geland op ’t strand

 • Sanur
 • 4 dagen/3 nachten
 • € 275,- per volwassene
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Snorkelen bij Komodo Indonesie
rondreis

Rondreis Sarongs, sawa’s en saté’s

 • Sanur – Amed - Lovina - Pemuteran - Ubud - zuid Bali
 • 21 dagen/20 nachten
 • € 1.695,- per volwassene
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Becak rit tijdens je rondreis Indonesie
bouwsteen

Kennismaken in de kampung

 • Medan startpakket
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 195,- per volwassene, € 155 per kind (2-12 jaar)
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Offers op Bali

Persoonlijke advies van reizende ouders

Toen we zelf kinderen kregen, ontdekten we dat je nog steeds kan reizen mét kinderen. Je kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken en tegelijkertijd geef je hen een open blik op de wereld. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor families. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. We houden rekening met de leeftijd van je kinderen in drie categorieën: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar. Je reis is dus volledig op maat gemaakt en geheel georganiseerd, maar wel individueel (dus geen groepsreizen).

We hebben eigenhandig de leukste plekjes op onze bestemmingen uitgezocht en stemmen samen met je af hoe een reis het beste past bij jouw gezin. We houden rekening met de slaapplekken, de reisafstanden en het reistempo. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat hierin belangrijk is.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar

 • 100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wil missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Bali indonesie met kinderen
Loading...

Meer Indonesië-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips en reiservaringen over Indonesië met kinderen? Je vindt het op ons Indonesië reisblog

Riksja brengt je dichterbij

Dat je langs de highlights wil tijdens je Indonesië-reis met kinderen is natuurlijk niet gek. Die gave oude temples en prachtige rijstvelden zijn populair met een reden. Als je met ons reist slaan we deze ook zeker niet over, maar je ziet zo op een manier die weg van de massa is. Daarnaast laten we graag ook de onbekende plekken van Indonesië zien, zodat je het land en de mensen beter leert kennen. Zo reis je op een manier die je zelf wil en zie je alle gave plekken van het land.

Bajawa Tololela Flores

Reizen met impact
Duurzaam en verantwoord reizen is wat wij belangrijk vinden, voor jullie als reizigers en voor het land waar je naartoe reist. Daarom zijn we zelf opzoek gegaan naar slaapplekken die dicht bij het land en de mensen staan. Kleinschalig en vol met karakter. De slaapplekken en de lokale mensen die deze beheren maken je reis nog mooier dan die al was. Op deze manier komt het geld ook bij hen die hier voor werken. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Voor jullie, maar ook zodat gidsen, chauffeurs, hoteleigenaren en lokale partners een eerlijk loon verdienen. Als je met kinderen naar Indonesië reist kom je dus niet in grote resorts en wel in kleinschalige en charmante overnachtingsplekken, zoals een houten bungalow een paar stappen van het strand.

Praktische informatie over Indonesië met kinderen
Een reis met je gezin door Indonesië wil je optimaal ervaren zonder onverwachte verassingen. Daarom hebben wij alles voor je uitgezocht, van de basis als visa en geld tot de beste reistijd. Ook vertellen we je alles over de beste slaapplekken en welke reisroute fijn is met kinderen. Natuurlijk snappen we ook dat je niet zit te wachten op een hele lange vlucht, daarom hebben we ook onze favoriete stopovers op een rij gezet. Zo ga je voorbereid op reis en kun je gewoon gaan genieten van de voorpret.

Boot op het strand van Sanur

Andere Riksja Family bestemmingen in Azie

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Azie die leuk zijn met kinderen: Thailand, Vietnam en Sri Lanka

background-pattern