Ga naar inhoud

Riksja Family
Canada

Canada met kinderen

Bouw je eigen Canada-familiereis

Individuele rondreizen op maat

Beren, meren en bossen… Canada is dé outdoor bestemming voor avontuurlijke gezinnen. Met Riksja Family ontdek je Canada op onze eigenwijze manier: met een individuele familierondreis. In een kano glij je over gletsjermeer en je roostert marshmallows boven een kampvuur.

Je verblijft in gezellige familielodges, overnacht op een paardenranch en slaapt in een tipi tent of houten blokhut tussen de naaldbomen. Heb je het liefst je ‘huis’ altijd bij je, kies dan voor een rondreis per camper. Is dit je nog niet avontuurlijk genoeg, slaap dan tijdens (een gedeelte van) je Canada reis in koepeltentjes. Wij hebben de leukste kidsproof plekken voor je gevonden en jij puzzelt samen met onze Canada-bestemmingsexperts, allen reizende ouders, je ideale familiereis in elkaar.

Canada meer
Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Onze Family-experts bij Riksja Family Canada hebben onze Canada rondreizen op basis van hun eigen reiservaring in elkaar gezet. Zo leer je het land van A tot Z kennen en reis je op een relaxte manier het land door. Wil je liever samen met je gezin puzzelen aan een reis? Kijk dan bij onze Canada bouwstenen. Dit zijn korte reizen van enkele dagen die je kan combineren tot jouw ideale rondreis. Wil je liever iets persoonlijks? Dan kunnen we ook een reisvoorstel op maat voor je samenstellen.

world

Een greep uit onze Canada-belevingen

Reis je met jonge kinderen of met tieners? Canada heeft veel te bieden en daarom vinden wij dat het een bestelling is voor het hele gezin. We hebben in onze familiereizen en bouwstenen rekening gehouden met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar je verblijft iets langer op dezelfde plek en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

world
gezin Canada hiken

Persoonlijke advies van reizende ouders

Toen we zelf kinderen kregen, ontdekten we dat je nog steeds kan reizen mét kinderen. Reizen met kinderen is natuurlijk iets anders dan wanneer je er alleen of met z’n tweeën op uit trekt. Wij vinden het bijzonder om te zien tijdens de reizen die we zelf maakten hoe de kinderen reageerden op de natuur, cultuur en de mensen in het land. Het leert je op een andere manier naar de wereld te kijken. We hebben tijdens de reizen die we zelf maakten al gekeken naar het reistempo, de leukste activiteiten voor verschillende categorieën en fijne accommodaties waar kinderen de vrijheid hebben te spelen. Voor ieder gezelschap is dit natuurlijk weer anders, en adviseren we je vanuit eigen ervaring wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo is iedere reis op maakt gemaakt en geheel individueel. Hierdoor heb je de flexibiliteit om zelf keuzes te maken in de plekken die je wilt bezoeken, maar ook te kijken welke activiteiten jij wilt doen met het gezin.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar
100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met Riksja Family brengt verschillende voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Marshmello's roosteren boven het kampvuur in canada

Riksja brengt je dichterbij

Tijdens je reis in Canada kun je natuurlijk de bekende bezienswaardigheden aandoen. Wij vinden het daarnaast heel gaaf om naast deze bekende plekken, ook een aantal onbekende parels aan je voor te schotelen. Dit zijn vaak plekken die wat minder druk bezocht zijn en waar je in contact kunt komen met de bevolking. Wij hebben de plekken eerder al eens bezocht en kunnen je er alles over vertellen. Naast deze onbekende plekken, hebben we ook nagedacht om de wat bekendere plekken net even op een andere manier te ontdekken zodat je een groot deel van de massa mijd. Je reist altijd individueel, zodat je je eigen plan kunt trekken. Onze collega’s in Canada waar wij al jaren met samenwerken staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Zo reis je avontuurlijk, maar heb je wel altijd een vangnet mocht er iets zijn.

hiken met rugdrager
Totempaal in Canada

Reizen met impact
Met Riksja Family reis je met je kinderen door Canada en leer je de cultuur, het land en de mensen echt kennen. Je reist duurzaam en verantwoord. We zijn namelijk op zoek gegaan naar kleinschalige slaapplekken, weg van de massa. Deze slaapplekken zijn niet alleen sfeervol, maar ook goed voor het land. Het geld dat hier verdiend wordt, vloeit direct terug naar de lokale bevolking. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren. Voor onze reizigers, maar ook zodat gidsen, chauffeurs, hoteleigenaren en andere betrokken reisondernemers een eerlijk loon verdienen. Vandaar dat we in Canada niet voor grote ketens kiezen, maar voor kleinschalige en charmante overnachtingsplekken, zoals een hotel of bed & breakfast gerund door locals. Dit zijn bijzondere plekken die je reis onvergetelijk maken.

Praktische informatie over Canada met kinderen
Een goede voorbereiding is het halve werk! Zeker wanneer je een reis maakt naar Canada met kinderen! Zo zijn er vaak vragen over de internationale vlucht, het vervoer ter plaatse, de reisafstanden, de accommodaties en welke activiteiten nu wel of niet geschikt zijn met kinderen van verschillende leeftijdscategorieën.

We zorgen ervoor dat jij samen met je gezin goed voorbereid op reis gaat naar Canada, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. We beantwoorden deze vragen we graag voor je op onze praktische informatie-pagina. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij deze schat aan informatie ook voorafgaand aan de reis ontvangt. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Mail of bel ons gerust!

rocky mountains beren

Andere Riksja Family bestemmingen in Amerika

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Amerika die leuk zijn met kinderen: Amerika met kinderen, Cuba met kinderen, Mexico met kinderen, Peru met kinderen

  • Home
  • Canada met kinderen