Informatie Canada met kinderen

Algemene informatie Canada met kinderen

Of je nu bereisd bent of niet, elke kennismaking met een nieuwe reisbestemming is altijd weer even spannend. Zeker wanneer je met kinderen reist. Je wilt goed voorbereid op pad gaan en geen problemen ter plaatse tegenkomen. Hoe zit het eigenlijk met een visum? Heb ik vaccinaties nodig? Kan ik in Canada met mijn euro’s betalen? Dat soort praktische vragen beantwoorden we voor je.

Maar eerst het leuke gedeelte: het puzzelen met onze bouwstenen om je ideale rondreis samen te stellen. Kruip samen met je kinderen achter een laptop of tablet, doe inspiratie op en bouw je eigen Canada-reis.

Op deze pagina vind je algemene reisinformatie die van belang is voor je vakantie naar Canada met kinderen. Wat ons betreft is een goede voorbereiding het halve werk, en éxtra belangrijk wanneer je een (verre) rondreis gaat maken met je kinderen. Hier vind je dan ook tips over onder andere gezondheid op je Canada-reis, visum, klimaat, veiligheid en geldzaken. Wij hebben zelf veel gehad aan de Lonely Planet van Canada. Engelstalig, met handige kaartjes en adressen, websites en algemene informatie. Ook bij onze bouwstenen en rondreizen vind je veel nuttige informatie over land.
Wil je iets weten wat er niet tussen staat? Neem dan contact op met ons, want we helpen je graag.

Klik op de onderstaande links voor meer algemene informatie over Canada: