Ga naar inhoud

Riksja Family
Costa Rica

Costa Rica met kinderen

Bouw je eigen Costa Rica-familiereis

Individuele rondreizen op maat

Groen, groener, groenst: dit is dé beste omschrijving van Costa Rica. Ben jij met je kinderen graag midden in de natuur en gek op dieren? Met Riksja Family ontdek je Costa Rica op onze eigenwijze manier: met een individuele familierondreis. Je peddelt in de kano langs kaaimannen en brullende apen, tokkelt hoog boven het nevelwoud en snorkelt op zoek naar schildpadden.

Je slaapt tijdens je rondreis in Costa Rica in een junglelodge, een boomhut en als je wilt ook nog bij een Tico familie thuis. Wij hebben de leukste kidsproof plekken voor je gevonden en jij puzzelt samen met onze Costa Rica-bestemmingsexperts, alle reizende ouders, je ideale familiereis in elkaar. Ook nog iets zien van Nicaragua en Panama? Ook dat kan met Costa Rica Family!

Costa Rica - vlinder
Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Onze family-specialisten bij Riksja Family Costa Rica hebben vanuit eigen ervaring Costa Rica rondreizen voor je uitgestippeld. Dit zijn logische en karakteristieke routes, waarbij je het land leert kennen. Vind je het leuker om met het gezin de reis in elkaar te puzzelen? Kijk dan bij onze Costa Rica bouwstenen. Deze unieke reiservaringen van twee à drie nachten combineer je tot jullie eigen rondreis. Twijfel je of heb je specifieke wensen? We stellen ook graag een reisvoorstel op maat samen.

Een greep uit onze Costa Rica-belevingen

Voor het hele gezin is Costa Rica een heerlijke bestemming. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist. Bij het samenstellen van onze rondreizen en bouwstenen houden we dan ook rekening met de wensen die je hebt als gezin. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo ligt een tandje lager en we kiezen voor kindvriendelijke slaapplekken.

world
Schiphol airport

Persoonlijke advies van reizende ouders

Toen we zelf kinderen kregen, ontdekten we dat je nog steeds kan reizen mét kinderen. Je kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken en tegelijkertijd geef je hen een open blik op de wereld. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor families. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. We houden rekening met de leeftijd van je kinderen in drie categorieën: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar. Je reis is dus volledig op maat gemaakt en geheel georganiseerd, maar wel individueel (dus geen groepsreizen).

We hebben eigenhandig de leukste plekjes op onze bestemmingen uitgezocht en stemmen samen met je af hoe een reis het beste past bij jouw gezin. We houden rekening met de slaapplekken, de reisafstanden en het reistempo. Uit onze eigen ervaring weten we goed wat hierin belangrijk is.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar
100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Costa Rica Boca Tapada boomhut

Meer Costa Rica-informatie en inspiratie

We hebben onze reiservaringen, insidertips en nieuwtjes over Costa Rica voor je verzamelt op ons Costa Rica-reisblog.

world

Riksja brengt je dichterbij

Tijdens je Costa Rica-reis met kinderen laten we je de highlighs zien, maar vooral de plekken die je nog niet kent. Op deze manier willen we jullie dichter bij het land en de mensen brengen. We kennen het land op onze duim en weten de verborgen parels te vinden en hoe je weg van de massa reist bij de bekendere plekken. Met ons reis je altijd individueel, zodat je kunt doen wat jullie zelf belangrijk vinden. Zo reis je avontuurlijk, maar sta je nooit alleen met de hulp van onze collega’s ter plekke.

Reizen met impact
Wanneer je met ons met kinderen reist, leer je Costa Rica, de mensen en de cultuur echt kennen. We hebben kleinschalige slaapplekken gevonden zodat je weg van de massa reist, maar ook op een sfeervolle plek bent. Je reist niet alleen duurzaam en verantwoord, maar we zorgen er ook voor dat je reis onvergetelijk wordt. Het geld dat verdiend wordt vloeit direct terug naar de lokale bevolking en we hanteren eerlijke prijzen, zowel voor jou als onze collega’s ter plekke. Daarom kiezen we voor verantwoorde en kleinschalige slaapplekken die gerund worden door locals, of het nu een bred & breakfast of een eco-lodge in de jungle is.

Impact Costa Rica

Praktische informatie over Costa Rica met kinderen
Een verre reis met kinderen maken wil je zo vlekkeloos mogelijk doen. Daarom vertellen we je alles over Costa Rica, van geld tot de beste reistijd. Zo heb je in een korte tijd alles over het land op een rij, maar weet je ook wat je kunt verwachten tijdens het reizen in Costa Rica met kinderen. Zo kun je zorgeloos op reis en je bezig houden met de voorpret als welke slaapplekken je afgaat en welke reisroute het fijnst is voor jullie reistempo.

Surfen Costa Rica

Andere Riksja Family bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek ook met Riksja Family verschillende andere landen in Latijns Amerika die leuk zijn met kinderen zoals Cuba, Mexico, en Peru.

  • Home
  • Costa rica met kinderen