Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Bouw je eigen reis

Hoe werken wij?

Bij Riksja zijn we al ruim 20 jaar specialist op het gebied van individueel reizen. Je stelt met ons een individuele en unieke reis samen, zonder zelf alles uit te moeten zoeken. Individueel reizen betekent zelfstandig, niet in een groep. Alles voor, tijdens en zelfs na je reis wordt voor je geregeld. We bieden alle reizen op maat; dus zo avontuurlijk, ruig, luxe of relaxed als je maar wilt.

Voor en door reizigers

Bij Riksja werken we met zeer ervaren en gepassioneerde reizigers. De routes die we aanbieden komen voort uit onze eigen reiservaring en onze bestemmingsexperts kennen ‘hun land’ door en door. Persoonlijk contact en begrijpen wat jij wilt ervaren vinden we heel belangrijk. Daarom zijn we vanaf stap 1 nauw betrokken en helpen we je waar nodig. Je mag ons zoveel vragen stellen als je maar wilt, we staan voor je klaar!

Boek jouw droomreis in slechts 4 stappen


Waar wil je heen?

Bekijk op onze bestemmingspagina een overzicht van al onze landen en kies je bestemming.


Bouw je reis op jouw manier

Lekker zelf puzzelen met bouwstenen of liever een rondreis op maat? We hebben 3 uiteenlopende mogelijkheden om te starten met bouwen!


Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Op basis van jouw reisplan puzzelen wij de meest logische route voor je in elkaar en sturen we je jouw persoonlijke reisvoorstel per e-mail toe.


Reis naar wens? Boeken maar!

Als je persoonlijke reisvoorstel helemaal naar wens is, dan is het tijd om te boeken! Zodra wij van jou een ‘go’ ontvangen, gaan we de reis reserveren bij onze partner ter plaatse en zorgen we er voor dat alles geregeld wordt.

Bouw je reis op jouw manier

Bij Riksja vinden we het belangrijk dat je op je eigen manier een reis samenstelt. We werken bij Riksja met 3 verschillende mogelijkheden.

rondreizenkantenklaar

Rondreizen

Kies uit een kant- en klare rondreis

Op al onze 50 bestemmingen hebben we verschillende routes ontwikkeld, gebaseerd op onze favoriete reiservaringen in het land. Deze rondreizen zijn super leuke kant-en-klaar reizen, waar je nog allerlei leuke dingen aan toe kunt voegen. Op die manier begin je vanuit een standaard basis en kunnen we als je dit wilt nog extra dagen, overnachtingen, excursies en ervaringen aan toevoegen.

bouwjereismetbouwstenen

Bouwstenen

Stel zelf je reis samen

Met onze eigen reiservaring hebben we op iedere bestemming de mooiste kleinschalige hotels gevonden en leuke excursies ontwikkeld waarbij je echt de sfeer van het land proeft. Al deze ervaringen vind je terug in onze zogeheten ‘bouwstenen’: een pakket van een aantal overnachtingen, een of meerdere activiteiten en vervoer. Jij maakt een selectie van al je favoriete bouwstenen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via ‘Mijn reisplan’. Wij zetten deze vervolgens op de juiste volgorde. Ook regelen vervoer tussen de verschillende plekken en houden rekening met extra wensen.

rondreizenopmaat

Reisadvies op maat

Advies op basis van jouw reiswensen

Onze bestemmingsexperts hebben al vele malen ‘hun’ land gezien en heel veel reiservaring opgedaan. Je kunt al je ideeën en wensen met hen delen, waarna ze voor je aan de slag gaan om een reisvoorstel op maat te maken. Zo kun je aangeven waar een kleinschalig hotel voor jou aan moet voldoen en geef je aan welke ervaringen of hoogtepunten je niet wilt missen.
Jouw wensen + onze kennis = jouw rondreis op maat.

50 bestemmingen wereldwijd

Bouw je individuele rondreis op een van onze 50 bestemmingen wereldwijd. Waar gaat jouw reis naartoe? Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen je met de planning en route in Azië, Afrika, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Europa. Zo zorgen we er samen voor dat jij het maximale uit jouw reis haalt. Kies een van onze bestemmingen hieronder en bouw jouw ideale reis.

background-pattern