Over Riksja

Zo bouw je jouw droomreis

Met Riksja Travel stel je een individuele en unieke reis samen zonder zelf álles uit te moeten zoeken. Jouw wensen staan voorop.

Wat is een bouwsteen?

Elk land kent zijn eigen specialist, die zelf naar de bestemming is geweest en de mooiste slaapplekken en gaafste activiteiten voor je heeft uitgezocht, waarbij je echt de sfeer van het land zult proeven. Deze accommodaties en excursies vind je terug in onze zogeheten ‘bouwstenen’: een pakket van een aantal overnachtingen, een of meerdere activiteiten en vervoer.

Jij bepaalt wat je wilt zien, doen en beleven; wij zijn je persoonlijke reisadviseur en nemen je het regelwerk uit handen. Je hebt persoonlijk contact met jouw bestemmingsexpert, die luistert naar hoe jij wilt reizen en je adviseert uit eigen ervaring. Zo kun je met behulp van onze expertise je reis helemaal aanpassen aan je eigen wensen, zo maak je een individuele rondreis maar met een vangnet.

Stap 1: bouw je reis met onze hulp

Je droomreis begint met het selecteren van jouw favoriete bouwstenen. Die kun je telefonisch, per e-mail of via ‘Mijn reisplan’ op de bestemmingssite van jouw keuze aan ons doorgeven. We spreken graag persoonlijk met je om te horen hoe jij het liefste reist; zo kunnen we een goed reisvoorstel op maat voor je maken. Wij zetten jouw favoriete bouwstenen voor jou in een logische volgorde, we regelen vervoer tussen de verschillende plekken én natuurlijk houden we rekening met jouw persoonlijke wensen.

Als je al een vlucht naar de bestemming geboekt hebt, dan zorgen wij ervoor dat het reisvoorstel op jouw vluchten aansluit. Heb je nog geen vlucht geboekt, dan kunnen wij deze voor je regelen. Je profiteert dan van alle extra service: je geniet niet alleen van de voordeligste prijzen, maar in het geval van calamiteiten hebben we je weer op weg – letterlijk.

Stap 2: reis naar wens? Boeken maar!

Als je persoonlijke reisvoorstel helemaal naar wens is, dan is het tijd om de reis te boeken! Bij het voorstel ontvang je een link waarmee je je reis definitief vast kunt leggen. Zodra wij van jou een ‘go’ ontvangen, gaan wij de reis reserveren bij onze partner ter plaatse en zorgen we ervoor dat alles in kannen en kruiken komt.

Stap 3: de voorpret kan beginnen

Eenmaal geboekt kun jij achteroverleunen en mogen de reiskriebels beginnen. Zodra wij van onze lokale partner bevestiging hebben, ontvang je van ons je definitieve reisplan en vouchers.

Makkelijk, toch? Kies jouw bestemming en vraag een reisvoorstel op maat aan.