Naar boven

Azië

Azie met kinderen

6 bestemmingen binnen Azië

Steeds meer reislustige ouders ontdekken dat ver reizen met kinderen verantwoord is en vooral heel erg leuk. Kinderen zijn nieuwsgierig en kijken op een andere manier naar de wereld. De landen die worden aangeboden door Riksja Family zijn ideaal om met kinderen te bereizen. Het is er veilig, betaalbaar, voldoende ontwikkeld en heeft een prettige mix van lokale charme en westers comfort.
Er is veel afwisseling voor zowel jou als je kids. In een tuktuk tempels bekijken in het bruisende Bangkok of snorkelen rondom de paradijselijke eilandjes, het kan allemaal in één vakantie en met kinderen.

Indonesië

indonesie familiereis

Indonesië is als een langgerekte, uitbundig gedekte tafel, waar alle eilanden gezellig bij aangeschoven zijn. Elk eiland heeft een eigen karakter, maar gezamenlijk vormen ze één grote familie. En net als bij een gezellige familiemaaltijd, is eten hier een bindende factor. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en iedereen kan gezellig aanschuiven om mee te genieten van uitgebreide rijsttafels en van elkaars gezelschap.Met een groots familiegevoel worden kinderen hier op handen gedragen.

Vietnam

Vietnam familiereis

Proef de lekkerste Vietnamese hapjes tijdens een foodsafari in Hanoi, fiets door de rijstvelden, bezoek door jungle overwoekerde tempels en leer surfen aan de kust! Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. In Vietnam combineer je strand met jungle en lekker eten.

Japan

Japan familiereis

Met Ninja en robotthema restaurants, bizarre pretparken en snelle treinen kunnen kinderen in Japan hun lol op. En ja, eerlijk is eerlijk, zelf kun je hier ook weer even ongegeneerd kind zijn. Duik samen één van de gigantische arcade hallen in of huur een familiekamer in een karaoke-bar en ga flink uit je dak.

China

china familiereis

China is misschien niet het eerste land waar je aan denkt voor je reis met kinderen, maar met spannende verhalen uit het verleden en een waanzinnig landschap staat het garant voor een reis vol avonturen. Je klautert samen over de Chinese Muur, staat oog in oog met kleisoldaten en pandaberen en vervolgens dobber je bovenop een bamboevlot op een kronkelrivier dwars door de Karstgebergte. Je sluit je China vakantie af in Shanghai. Een rondreis door China vol zien en beleven, daarom raden we deze China familiereis aan voor kinderen vanaf 8 jaar.

Thailand

thailand familie

Thailand rondreis met kinderen = op avontuur in Azië. Maar wél naar een plek waar eigenlijk alles goed geregeld is. Of het nou gaat om het eten – dat in alle smaken en type keukens verkrijgbaar is -, de gezondheidszorg of de rechtstreekse vlucht erheen, Thailand is een vakantie- en reisland in één. De reis kun je net zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Een jungletrekking naar afgelegen bergdorpen en overnachten bij de Thai thuis, of spot apen rond je bungalow in onze eigen junglelodge. Fiets door het bruisende Bangkok en verken het grootste tropisch regenwoud van Zuidoost-Azië. Ontspanning? Uiteindelijk eindigen alle reizen in haast perfecte baaien, met hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en wuivende palmbomen.

Sri Lanka

Sri Lanka familiereis

Sri Lanka heeft de cultuur van Bali en India, de theeplantages van Maleisië, de rijstterrassen van Indonesië en de slaapplekken van Thailand. Maar bijna nergens in Azië steken wilde olifanten voor je jeep de weg over en heb je de stranden soms helemaal voor jezelf. Tijdens je Sri Lanka rondreis met kinderen fiets je lang tempelruïnes, beklim je de Leeuwenrots en tuf je, net als de locals, met de trein naar de beroemde theeheuvels van Ella. Je reist in een auto met eigen chauffeur – wel zo fijn, want zo geniet je optimaal van je reis.

background-pattern