Menu background

Naar boven

Voor en door reizigers

Onze bestemmingsexperts

Onze bestemmingsexperts

We vinden kleinschalig, lokaal en verantwoord reizen belangrijk. En om dit te kunnen bieden werken we op iedere bestemming met bestemmingsexperts. Dat zijn doorgewinterde reizigers die een of meerdere landen op hun duimpje kennen. We kunnen je dus álles vertellen over een bestemming we weten precies waar je moet zijn en wat je moet zien: voor reizigers, door reizigers.

✔ Wij doen zelf niets liever dan reizen
✔ Onze reisroutes zijn ontstaan vanuit persoonlijke reizen in het land
✔ We adviseren je en geven tips vanuit eigen reiservaring
✔ We hebben zelf in onze kleinschalige hotels geslapen
✔ We kennen onze lokale agenten persoonlijk en werken al jaren samen
✔ We zoeken altijd weer naar nieuwe, onontdekte plekjes en voegen dit toe aan onze reizen
✔ We kennen een land door en door dus kunnen je overal mee helpen

Rebecca

Rebecca

Bestemmingsexpert Namibië

“Riksja Travel is voor mij een bedrijf waar iedereen dezelfde passie ademt. Reizen! Het is heerlijk om je in te zetten voor een bedrijf met hart voor de wereld. Al jaren werk ik hier met veel plezier en wordt mijn wishlist als maar langer!”

Marloes

Marloes

Bestemmingsexpert Amerika

“Bij Riksja Travel kan ik mijn passie combineren met mijn werk: reizen! Het is heerlijk om reizigers te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe reis. Ik kan daarbij mijn eigen ervaringen delen. Het is een erg fijne, persoonlijke organisatie met hart voor de wereld”

Leonie

Leonie

Bestemmingsexpert Thailand

“Bij Riksja kan ik totaal mezelf zijn. Er wordt naar je geluisterd als je input wilt geven, er is aandacht voor elkaar. En het bezig zijn met mijn grote passie reizen is iets wat ik hier de hele dag door mag doen, met fijne mensen om me heen die die passie overduidelijk delen”

Demi

Demi

Bestemmingsexpert Zuid-Amerika, Italië en Portugal

“Elke dag is een feestje, of eigenlijk een wereldreis, bij Riksja! Als reisspecialisten hebben we allemaal onze favoriete plekjes ergens ter de wereld. Tijdens de lunch, een gezellige borrel of bij het koffiezetapparaat vertellen we elkaar over de tofste avonturen en vraagt de een aan de ander tips voor het volgende avontuur. En we zitten vol tips! Zoals een verstopte warong in Indonesië met de liefste mensen, dé manier om de Serengeti in Tanzania te bezoeken zonder al te veel toeristen, hoe je het “einde van de wereld gevoel” ervaart in Argentijns en Chileens Patagonië en wat de mooiste routes zijn voor échte vrijheid in Australië. Zelf ben ik heel groot fan van Zuid-Amerika. Met deze passie en vanuit mijn eigen ervaring stel ik graag samen onze reizigers hun droomreis samen. Een droombaan, als je het mij vraagt 😉”

Edith

Edith

Bestemmingsexpert

“Werken bij Riksja is mijn passie combineren met mijn werk: elke dag bezig zijn met reizen, leuker wordt het toch niet? En met zoveel gedreven collega’s, die samen alle uithoeken van de wereld hebben gezien en overal wel een tip hebben voor een leuke lokale bar, mooi uitzichtpunt of bijzondere excursie”

Onze local hero's

We vinden het belangrijk dat met onze reizen het geld voornamelijk bij de lokale ondernemer terecht komt. Daarom werken we overal ter wereld samen met partners die hun land een warm hart toedragen en net als wij staan voor vrijheid, echtheid en goed zijn voor anderen. Onze local hero’s verzorgen een groot deel van je reis ter plaatse, waardoor je er op kunt vertrouwen dat je zowel voor als tijdens je reis in goede handen bent. De lokale partners wonen allemaal in het land, kennen de mensen, de cultuur én de leukste plekken. Hierdoor zijn onze reizen persoonlijk en staan ze in het teken van ontmoeting tussen culturen. Je slaapt bij een familie die gezamenlijk een B&B runt, je ontmoet lokale ondernemers die je als gids meenemen naar onontdekte plekjes van hun land, je leert chauffeurs kennen die je veilig van A naar B te brengen en leert van gepassioneerder thuiskoks de kneepjes van de lokale keuken.