Over Riksja Family

Neem contact met ons op!

Contact met de reisspecialisten van Riksja Family

Online en toch persoonlijk. Hoe dat kan? We hebben weliswaar geen winkel waar je langs kunt komen, maar we bellen graag met je!

Coronavirus
De uitbraak van het coronavirus zal je niet ontgaan zijn. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over bijvoorbeeld de mogelijke invloed van het coronavirus op jouw reis. Mocht je uitgebreide informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus.

Bel of mail ons!

Heb je algemene vragen? Mail dan naar riksjafamily@riksjatravel.nl. Als je dan je telefoonnummer vermeldt kan de juiste persoon je terugbellen en verder helpen.

Bel je liever zelf? Dan zijn we telefonisch bereikbaar op +31 (0)71- 891 04 05

Openingstijden en adres

Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:30 uur
Zaterdag*: 10:00-17:00 uur
*Op zaterdag is een beperkt aantal bestemmingsexperts aanwezig

Riksja Family
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Ontmoet ons

We ontmoeten je dit jaar graag in levende lijve. Hier vind je het overzicht van beurzen waar we te vinden zijn. Zien we je daar?

Volg ons

Heb jij ook een passie voor reizen? Praat met ons mee en deel jouw ervaringen en foto’s met andere reizigers. We zijn actief op Facebook en Instagram.

Op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief ‘Riksja Reisnieuws’. Deze verschijnt zo’n twaalf keer per jaar. Linksonder in de blauwe balk kun je je aanmelden.

Contactformulier

Decorative torn edge