Menu background

Naar boven

Rondreizen Thailand

Individuele rondreizen Thailand

Rondreizen Thailand

Van een fietsexcursie door bruisend Bangkok tot hiken in de jungle van Chiang Mai en van slapen op een drijvend hotel in de River Kwai tot uitrusten op de serene Zuid-Thaise stranden. Welkom bij Riksja Family Thailand!

Onze Thailand-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die goed op elkaar aansluiten. Wil je iets extra’s? We plannen graag een van onze excursies voor je in. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van het land afwisselt met ongerepte natuur en bijzondere en onontdekte plekken. Wil je een handig overzicht van al onze Thailand-rondreizen? Bekijk dan onze kaartpagina. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Thailand-experts zijn met hun eigen gezin in Thailand geweest en helpen je graag verder om jouw ideale rondreis door Thailand samen te stellen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met onze bouwstenen en rondreizen? Geef dan je wensen en ideeën door via een reisvoorstel op maat.

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 april 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Rondreis Thailand met kinderen: veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in onze Thailand-rondreizen?

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt. Een enkele lunch of diner alleen wanneer het is aangegeven in de reisbeschrijving
– Transfers als omschreven
– Geboekte excursies
– Assistentie van onze lokale collega’s, die 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Wat is niet inbegrepen in onze Thailand-rondreizen?

– De (retour)vlucht van Nederland naar Bangkok. Deze kunnen we wel voor je regelen: zie ook onze vluchten-pagina
– Niet genoemde transfers
– Optionele excursies
Visumkosten (indien Nederlands paspoort en de reis korter dan 30 dagen is een visum niet nodig)
Reis- en annuleringsverzekering

Wil je je Thailand-rondreis aanpassen?

Dit is natuurlijk geen probleem! Een dagje langer of korter, een ander starthotel of een extra transfer. Geef jouw specifieke reiswensen aan ons door en wij stellen een zo passend mogelijk reisplan voor je samen. Kom je er niet uit? We helpen je graag. Je kunt ons altijd bellen of mailen.

background-pattern