Riksja Family Vietnam

Naar boven

Familiereizen Vietnam

Individuele familiereizen Vietnam

Familiereizen Vietnam

Proef de lekkerste Vietnamese hapjes tijdens een foodsafari in Hanoi, fiets door de rijstvelden, bezoek door jungle overwoekerde tempels en leer surfen aan de kust! Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze Vietnam-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Vietnam-kenners Vincent, Kerstin en Omar, helpen je graag verder om je ideale rondreis Vietnam met kinderen samen te stellen.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Familiereis Vietnam met kinderen: veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen?

  • Alle overnachtingen inclusief ontbijt, een enkele lunch of diner wanneer aangegeven in beschrijving
  • Transfers als omschreven
  • Genoemde excursies
  • Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.
Vietnam Dalat 10
Hoi An met kinderen - snorkelen

Wat is niet inbegrepen in de rondreis Vietnam met kinderen?

Vietnam rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op een rondreis door Vietnam met kinderen te maken. Misschien wil je liever ergens een verlenging, een extra excursie erbij of een upgrade van je accommodatie. Geef dit even aan als je jouw reisplan invult, we zullen een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

phu quoc strandresort
Vietnam Mui Ne

Wanneer kun je Vietnam het beste bezoeken?

Vietnam is een langgerekt land, waardoor het verschillende klimaten heeft. In het noorden kan het vaak wat kouder zijn, doordat het wat hoger ligt. Ook kan het hier vaker regenen. In Centraal Vietnam zijn de temperaturen het hele jaar goed. Tijdens het regenseizoen (tussen september en november) komen er echter wel veel overstromingen voor. In het zuiden van Vietnam kan het tijdens het regenseizoen heftig (maar kort) regenen. De rest van de dag kun je daarna gewoon weer van de zon genieten.

Hier vind je meer over het weer in Vietnam.

Wat je echt niet mag missen tijdens je rondreis Vietnam met kinderen

Vietnam is in onze ogen het perfecte land in Zuidoost-Azië om een rondreis van een aantal weken te maken. Vaak beginnen jullie je reis in de noordelijke stad Hanoi, of in Ho Chi Minh in het zuiden. Wat ons betreft mogen de volgende elementen zeker niet ontbreken tijdens je rondreis Vietnam met kinderen door dit langgerekte land.

  • Noord Vietnam
  • Centraal Vietnam
  • Zuid Vietnam
background-pattern