Bouw je eigen Georgië-reis

Individuele Georgië rondreizen

Georgiërs zijn trots op hun land, trots op hun wijnen, op hun eten en op hun familie. Ze laten je maar al te graag zien waarom Georgië volgens hen het mooiste land op aarde is. En hoewel Georgiërs nauwelijks Engels spreken, voel je de gastvrijheid door en door. Je reist met eigen huurauto of in een auto met privéchauffeur. We regelen gave activiteiten en overnachtingen op bijzondere plekken, zoals een boerderij, knus guesthouse of hotel met waanzinnig uitzicht op het Kaukasusgebergte.

✔ Boek je reis zonder aanbetaling én met zekerheid van gratis annuleren.
We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans, door je financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst.
Lees meer over onbezorgd boeken.

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele reizen hebben wij alvast het voortouw genomen en de meest gevarieerde en karakteristieke routes voor je uitgestippeld. Je kan deze Georgië rondreizen uiteraard verlengen om extra te genieten. Liever zelf aan de slag? Dit is geen enkel probleem. Kijk dan bij onze Georgië bouwstenen. Dit zijn unieke reisbelevenissen, van twee tot vier dagen. Jij geeft je voorkeur aan, wij gaan aan de slag en adviseren je voor de meest logische reisroute. Heb je speciale wensen en wil je persoonlijk reisadvies? Wij helpen je met een reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Georgië-reizen

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze populairste bouwstenen en rondreizen. Ben je benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan het overzicht van alle bouwstenen of alle rondreizen.

Familiereizen naar Georgië

Ook met kinderen kun je uitstekend Georgië ontdekken. Of je nu met kleine kinderen of met tieners reist, Georgië is geschikt voor het hele gezin. Kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken en leggen makkelijk contact. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar het tempo in Georgië met kinderen ligt een tandje lager en we kiezen waar mogelijk voor kindvriendelijke accommodaties met zwembad. Je hebt zelf de keuze of je per eigen huurauto of per auto met privéchauffeur reist. Neem de kabelbaan in Tbilisi, ga paardrijden of grotten verkennen en slaap op een heuse boerderij, omringd door koeien en paarden

De voordelen van reizen met Riksja Travel

  • Persoonlijk advies op maat

  • 24/7 bereikbaar

  • 100% CO2-gecompenseerd

Het reizen met een reisorganisatie als Riksja Travel brengt grote voordelen met zich mee. Je reist weliswaar altijd individueel en zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Zowel wij, als onze collega’s ter plaatse, staan 24/7 voor je klaar. Dat niet alleen: we nemen je vooral al het regelwerk uit handen. Zo hebben we de mooiste accommodaties en de gaafste slaapplekken al voor je uitgezocht en plannen wij de handigste reisroute. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen hoe je graag reist en wat je niet wilt missen.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet.

Meer Georgië-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze insidertips, reiservaringen en actuele nieuwtjes over Georgië? Je vindt het allemaal op ons Georgië-reisblog.

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we je de highlights van Georgië zien, maar ook de onontdekte parels. Zo verken je Tbilisi per e-bike samen met een gids, breng je een bezoek aan een orthodox klooster en proef je wijnen in een heuse wijnmakerij – wel even afspreken wie de Bob is! Je reist altijd individueel, zodat je je eigen plan kunt trekken. Onze collega’s in Georgië staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Zo reis je zelfstandig en avontuurlijk, maar sta je er nooit alleen voor.

Ik, Georgië-specialist Nataliya, ken het land van A tot Z en weet precies waar je moet zijn en wat je moet zien. Zo zorg ik ervoor dat je kennismaakt met de Georgische keuken tijdens een welkomstdiner in Tbilisi, heb ik een onbekend grottencomplex gevonden en weet ik hoe je in één dag zowel gletsjers als strand kunt zien! Op onze inspiratiepagina deel ik nog veel meer van m’n insidertips. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

Georgie Gergeti kerk
georgie-reis-batumi-boulevard

Reizen met impact
Met Riksja Georgië maak je een reis waarbij je het land en de mensen echt leert kennen. We zijn op zoek gegaan naar kleinschalige hotels weg van de massa, die niet alleen sfeervol zijn, maar waarmee ook het geld direct terugvloeit naar de lokale bevolking. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen. Daarom kiezen we voor deze bestemming niet voor de massa accommodatie, maar voor kleine plekken en steunen daarmee de lokale bevolking. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Praktische informatie over Georgië
Voordat je afreist naar Georgië, zijn er een aantal dingen die je nog moet regelen. Zorg er in elk geval voor dat je in het bezit bent van een paspoort dat nog geldig is tot na terugkomst in Nederland. We adviseren je bovendien om een aantal kopieën van je belangrijkste documenten te maken en deze mee te nemen op reis of te bewaren in je e-mail of een digitale kluis. Laat uiteraard ook aan familie of vrienden weten waar je verblijft en laat een reisschema achter. Dit vergemakkelijkt het papierwerk bij eventueel verlies van belangrijke documenten tijdens je Georgië vakantie.

rondreis georgie