Riksja Travel Georgië

Naar boven

Bouw je eigen Georgië-reis

Reizen met hart voor de wereld

Individuele rondreizen op maat

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • CO2-gecompenseerd

Georgiërs zijn trots op hun land, trots op hun wijnen, op hun eten en op hun familie. Ze laten je maar al te graag zien waarom Georgië volgens hen het mooiste land op aarde is. En hoewel Georgiërs nauwelijks Engels spreken, voel je de gastvrijheid door en door.

Je reist met eigen huurauto of in een auto met privéchauffeur het land door. We regelen gave activiteiten en overnachtingen op bijzondere plekken, zoals een boerderij, knus guesthouse of hotel met waanzinnig uitzicht op de bergen van de Kaukasus.

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele rondreizen nemen wij al het geregel uit je handen en hebben we de mooiste routes alvast voor je uitgestippeld. Je kan onze Georgië rondreizen uiteraard verlengen om extra lang te genieten van de Georgische gastvrijheid. Puzzel je zelf graag je reis in elkaar? Kijk dan bij onze Georgië bouwstenen. Dit zijn unieke reisbelevenissen van twee tot vier dagen. Jij geeft je voorkeur aan bouwstenen aan ons door, wij gaan aan de slag en stellen de meest logische reisroute voor je samen. Heb je specifieke wensen of voorkeuren voor je reis door Georgië? We helpen je graag met een passend reisvoorstel op maat.

Een greep uit onze Georgië-belevingen

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze meest aangevraagde bouwstenen en rondreizen in Georgië. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk hier het overzicht van alle bouwstenen of alle rondreizen.

bouwsteen

Tbilisi: stad van contrasten

 • Tbilisi  
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 179,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Hike door de Grote Kaukasus
rondreis

fly-drive Georgië

 • Tbilisi - Kakheti - Kazbegi - Vardzia - Kutaisi - Tbilisi
 • 12 dagen / 11 nachten
 • vanaf € 1.088,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Kakheti-wijn
bouwsteen

Cultuur & wijn in Kakheti

 • Wijnregio Kakheti
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 190,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
rondreis

Hoogtepunten van Georgië

 • Tbilisi - Kakheti - Kazbegi - Borjomi - Kutaisi - Svaneti - Batumi - Tbilisi
 • 15 dagen / 14 nachten
 • vanaf € 1.275,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge

Naar Georgië met kinderen

Georgië is een ruige en avontuurlijke bestemming, maar daarmee niet minder geschikt voor het hele gezin. Kinderen laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken, leggen makkelijk contact en laten de Georgiërs nou ook nog eens gek op kinderen zijn. Natuurlijk reis je op de vertrouwde Riksja-manier het land door, maar op een relaxt tempo zonder al te veel haast. In Georgië met kinderen kiezen we voor kindvriendelijke accommodaties waar mogelijk. Je hebt zelf de keuze of je per eigen huurauto of per auto met privéchauffeur het land doorreist. Neem de kabelbaan in Tbilisi, ga paardrijden of grotten verkennen in de Kaukasus of slaap een nacht op het Georgische platteland, omringd door koeien en paarden.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • CO2-gecompenseerd

Het reizen met Riksja Travel brengt zo z’n voordelen met zich mee. Je staat er nooit alleen voor, maar je reist wel op je eigen manier en met je eigen gezelschap Georgië door. Zowel wij, als onze lokale collega’s, staan 24/7 voor je klaar mocht er onderweg iets gebeuren. We stellen de handigste reisroute voor je samen en zorgen ervoor dat je in de mooiste en leukste hotels en guesthouses slaapt. Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen wat je wensen voor de reis zijn.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden. Mocht je reis onverhoopt niet door kunnen gaan door een calamiteit of faillissement op de bestemming, dan dekt de SGR je reissom. Daarnaast beloven we je een duurzame reis met oog voor mens en planeet, zoals wij het zelf graag zien.

Georgië guesthouse
Loading...

Meer Georgië-informatie en inspiratie

Benieuwd naar onze persoonlijke tips, reiservaringen en de laatste nieuwtjes over Georgië? Je vindt het allemaal op ons Georgië-reisblog.

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we je de highlights van Georgië zien, maar brengen we je ook naar de onbekende plekken van het land. Zo verken je Tbilisi per e-bike samen met een gids, breng je een bezoek aan een orthodox klooster en proef je wijnen in een heuse wijnmakerij – wel even afspreken wie de Bob is! Je reist altijd individueel, zodat het ook echt jouw rondreis blijft. Wij en onze lokale collega’s in Georgië staan tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Zo reis je zelfstandig en avontuurlijk, maar met een fijn vangnet ter plaatse.

Onze Georgië-specialist Nataliya, kent het land van A tot Z en weet precies waar je moet zijn en wat je moet zien. Nataliya: “Ik zorg ervoor dat je kennismaakt met de Georgische keuken tijdens een welkomstdiner in Tbilisi. Daarnaast heb ik een onbekend grottencomplex gevonden en weet ik hoe je in één dag zowel gletsjers als strand kunt zien! Op onze inspiratiepagina deel ik nog veel meer van mijn tips met jou. Heb je vragen? Neem gerust contact op. Ik help je graag!”

Georgie Gergeti kerk
georgie-reis-batumi-boulevard

Reizen met impact
Met Riksja Georgië maak je een reis met impact. We laten je het land én de Georgiërs echt kennen. Zo slaap je bij de locals thuis of in kleinschalige guesthouses en pensions, waarmee het geld direct terugvloeit naar de inwoners zelf. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, het hotelpersoneel en de chauffeurs een eerlijk loon verdienen. We willen dat jij een onvergetelijke reis maakt, maar wel met een hart voor de wereld en zo duurzaam en verantwoord mogelijk.

Praktische informatie over Georgië
Voordat je naar Georgië vertrekt zijn er een aantal kleine punten waar je zelf nog op moet letten. Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een paspoort wat nog geldig is bij terugkomst in Nederland. Maak daarnaast een kopie van je belangrijkste reisdocumenten en neem deze mee op reis of bewaar ze in je e-mail of digitale kluis. Laat uiteraard ook aan familie of vrienden weten waar je verblijft en laat je reisschema bij ze achter. Dit scheelt een hoop papierwerk bij eventueel verlies van belangrijke documenten op je reis door Georgië.

rondreis georgie

Andere bestemmingen in Europa

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen in Europa Griekenland, Cyprus, IJsland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Slovenië, Lapland, Portugal en Spanje.

background-pattern