Riksja Travel Georgië

Naar boven

Georgië met kinderen

Reizen met kinderen

Georgië uitzicht

Georgië met kinderen

Georgië is een geweldig én avontuurlijk land om met kinderen doorheen te reizen. De reisafstanden vallen mee en de afwisseling tussen landschappen en activiteiten maakt het een interessante bestemming voor het hele gezin. Ga het avontuur aan en huur een eigen auto in Georgië. Of laat je rijden door een lokale chauffeur, zo hou je zelf genoeg tijd over om je kinderen kennis te laten maken met vriendelijk en gastvrij Georgië. Een reis per trein tussen Tbilisi en Batumi hoort ook tot de mogelijkheden.

In Georgië reis je door bergen, maak je diverse wandelingen door ruige natuur, rij je op de rug van een paard door indrukwekkende dalen en wissel je al dit actiefs af met bezoekjes aan oude steden en dorpen. Genoeg te doen dus voor jong en oud. Slapen doe je bij de locals thuis of in kleinschalige hotels passend bij de omgeving. Kijk er in de homestays niet van op als je ‘s ochtends een handje moet helpen bij het melken van de koeien. In badplaats Batumi aan de Zwarte Zee kun je even relaxen en plonzen in zee.

Gastvrijheid staat in Georgië op nummer 1 en je zal merken dat de Georgiërs hartelijk en open zijn, zeker naar kinderen. Daarnaast komen er geen vreemde ziektes in Georgië voor en kun je dus met een gerust hart met het hele gezin naar dit bijzondere land in de Kaukasus reizen.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Georgië bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family.

Praktisch Georgie
background-pattern