Naar boven

Over Riksja Georgië

Over ons

Reizen met Riksja

Over Riksja Georgië

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Riksja Travel nou eigenlijk? Een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden dekt de lading eigenlijk niet. Een reisbedrijf met een hart voor de wereld ook niet. Een club enthousiaste reisfanaten dan? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Klik verder naar Riksja Travel en ga met ons mee op avontuur.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Georgië bouwstenen en Georgië rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door het land. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over onze kijk op duurzaam reizen.

Riksja Travel - Georgië specialist

Onze Georgië-specialist Nataliya staat te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Vul je contactgegevens en je wensen in dan neemt Nataliya neemt contact met je op om je reisplannen door te nemen.

Nataliya: “Ik ben Nataliya en jouw reisspecialist voor Georgië. Ik woon in Nederland en ben getrouwd met een Georgiër. Zelf kom ik uit Rusland en ik werk ik al 15 jaar in het toerisme en reis al 15 jaar door Georgië en omringende landen. Ik houd van Georgië omdat de mensen ongelofelijk vriendelijk zijn. In elk dorp wordt je meerdere malen voor lunch uitgenodigd. Je kunt elke dag de hele dag bezig zijn met eten en families ontmoeten! Dat maakt Georgië voor mij zo bijzonder.

Benieuwd naar onze Georgië bouwstenen of rondreizen? Of direct contact met Nataliya opnemen? Dat kan hier!

Georgië guesthouse
Over ons

Onze partners ter plaatse

In Georgië werken wij samen met onze lokale partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Georgië-reis, in goede handen bent. Genadi staat in Georgië klaar om alles voor je te regelen.

Ontmoet Genadi van onze lokale partner: “Ik ben geboren en getogen in Georgië en werk al 15 jaar in het toerisme. Ik ken de slaapplekken, de chauffeurs en de routes door het hele land. Mijn passie is om jou te laten ervaren hoe mooi mijn land is. Ik laat vol passie en liefde reizigers mijn land zien. Reis je naar de wijnregio? Dan kom je bij mij thuis eten en ontmoet je mijn familie.”

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern