Naar boven

Bouw je eigen Peru en Bolivia-reis

Individuele Peru en Bolivia bouwstenen

Peru regio pagina

Bouwstenen zijn korte individuele Peru en Bolivia reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Peru en Bolivia rondreis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Peru en Bolivia rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Peru en Bolivia specialisten.

1
2
3
Land
1

Peru

Laat je overrompelen door de diepe Colca kloof, spot wildlife in de Amazone en slaap op een drijvend rieteiland op het Titicacameer. Sluit je reis af met een bezoek aan de Rainbow Mountain of reis door naar een van Peru's buurlanden.
Decorative torn edge
Regio
2

Inca Trail en Machu Picchu

Stap uit de voetsporen van andere reizigers en in de voetsporen van de Inca's in Peru! Geen actieve wandelaar? Dan combineer je een comfortabel verblijf in de Heilige vallei met een bezoek aan wereldwonder Machu Picchu!
Decorative torn edge
Land
3

Bolivia

Combineer je reis naar Peru met een bezoek aan het overdonderende buurland Bolivia. Maak kennis met de bolhoedindianen in La Paz, bezoek de eindeloze zoutvlakte van Uyuni en leer meer over het ooit zo glorieuze Potosi. Sluit je reis relaxt af in de tropische omgeving van Samaipata.
Decorative torn edge
background-pattern