Menu background

Naar boven

Bouwstenen Mexico, Guatemala en Belize

Bouw je eigen reis door Mexico, Guatemala en Belize

Mexico bouwstenen

Wil je een verborgen Mayatempel beklimmen of abseilen in de jungle of snorkelen met walvishaaien? Met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allebei en nog veel meer. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar, overnachtingen, vervoer en activiteiten zijn inclusief*. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze bouwstenen pagina. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Mexico-rondreizen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 juli 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
Regio
1

Mexico

Mexico is een mix van ultieme ontspanning en bijzondere excursies. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Een verborgen Mayatempel beklimmen? Abseilen in de jungle of snorkelen met walvishaaien? Met onze bouwstenen – een pakket van een aantal overnachtingen, een of meerdere activiteiten en vervoer kan het allemaal.
Decorative torn edge
Regio
2

Guatemala

Vervolg de Maya route in Guatemala waar eeuwenoude tempels en kleurrijke markten je een kijkje geven in vervlogen tijden. In Guatemala vind je een nog levende Indigena cultuur waar indiaanse vrouwen op de markt hun inkopen doen en offers van bloemen en wierook brengen aan hun goden. Wandel langs vulkanen en meren en ontdek Maya ruïnes verborgen in de jungle, waar brulapen en neusbeertjes de dienst uitmaken. Je reist per vooraf geboekte 1e-klas lijnbus en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.
Decorative torn edge
Regio
3

Belize

In Belize vind je een Caribisch tintje met rastabewoners en parelwitte stranden. Tijd voor snorkelen en luieren in je hangmat. Verken de onderwaterwereld tussen de koraaleilanden op één van ’s werelds grootste riffen. In het binnenland ligt een dampend woud waar je speurt naar jaguars en luiaards. Naast afwisselende natuur vind je hier ook oude Maya ruïnes, voor het geval je er geen genoeg van krijgt. Je reist per transfers, lijn- en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.
Decorative torn edge
background-pattern