Naar boven

Bouwstenen Mexico, Guatemala en Belize

Bouw je eigen reis door Mexico, Guatemala en Belize

Mexico kleurrijke straat

Wil je een verborgen Mayatempel beklimmen of abseilen in de jungle of snorkelen met walvishaaien? Met onze bouwstenen – korte reizen van een paar dagen – kan het allebei en nog veel meer. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar, overnachtingen, vervoer en activiteiten zijn inclusief. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Mexico-rondreizen.

1
2
3
Land
1

Mexico

Mexico is een mix van ultieme ontspanning en bijzondere excursies. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Een verborgen Mayatempel beklimmen? Abseilen in de jungle of snorkelen met walvishaaien? Met onze bouwstenen – een pakket van een aantal overnachtingen, een of meerdere activiteiten en vervoer kan het allemaal.
Decorative torn edge
Land
2

Guatemala

Vervolg de Maya route in Guatemala waar eeuwenoude tempels en kleurrijke markten je een kijkje geven in vervlogen tijden. In Guatemala vind je een nog levende Indigena cultuur waar indiaanse vrouwen op de markt hun inkopen doen en offers van bloemen en wierook brengen aan hun goden. Wandel langs vulkanen en meren en ontdek Maya ruïnes verborgen in de jungle, waar brulapen en neusbeertjes de dienst uitmaken. Je reist per vooraf geboekte 1e-klas lijnbus en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.
Decorative torn edge
Land
3

Belize

In Belize vind je een Caribisch tintje met rastabewoners en parelwitte stranden. Verken de onderwaterwereld tussen de koraaleilanden en luier in je hangmat. In het binnenland ligt een dampend woud waar je speurt naar jaguars en apen en waar je verborgen Maya ruïnes vindt. Reis per transfers, lijn- en shuttlebus, of gemakkelijk in je eigen huurauto.
Decorative torn edge
background-pattern