Naar boven

Reisverslagen Mexico

Mexico rondreis - Tulum

Korte Mexico-reisverslagen

Op deze pagina delen we de ervaringen van reizigers die met Riksja op reis zijn geweest. Zelf zijn we natuurlijk enthousiast over onze rondreizen, maar het is ook fijn om ervaringen van reizigers te lezen.

Wij kunnen veel leren van deze ervaringen en het maakt ons ook erg trots. Heb je zelf een reisverslag gemaakt, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag foto’s van onze reizigers, we kunnen deze gebruiken voor onze website. Je kunt deze sturen naar mexico@riksjatravel.nl

Marny en Krijn- juli/augustus 2021

In de zomer van 2021, eind juli en begin augustus, bezochten wij Mexico en Belize. Met een grote glimlach denken wij terug aan alle fijne herinneringen. Tijdens onze transfer van Tulum naar het vliegveld hebben we een lijstje gemaakt met onze favoriete ervaringen. Lees hier onze lijst met ervaringen. Wij zijn zeer blij dat Riksja ons – ondanks ‘kleurcode oranje’ – wilde helpen én voor alle zeer goede hulp van Riksja en Solana. Riksja maakte ons reizen helemaal naar onze wensen en tijd. We kregen zeer goede adviezen en Riksja luistert naar de klant. De medewerkers van Riksja zijn allemaal ongelooflijk aardig en servicegericht.

Chichen Ítza, Mexico
Loading...

Bouw je eigen Mexico-reis

Ben je geïnspireerd geraakt door alle ervaringen en verhalen van onze onze reizigers over hun Mexico-reis? Ga dan zelf aan de slag!

background-pattern