ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Bouwstenen Amerika

Individuele Amerika bouwstenen

reizen-Amerika-droneview-Florida

Bouwstenen zijn korte individuele Amerika reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Amerika-reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Amerika rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Amerika specialisten Isabel, Meike, Noortje, Anne-Marie, Sophie en Lianne helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Zuidwest-Amerika

Los Angeles, San Francisco, Las Vegas: ja, we hebben het over het zuidwesten van Amerika. Hier kun je attractieparken, winkelstraten en rinkelende casino’s combineren met verlaten vlaktes, rode rotsformaties en spuitende geisers.
Decorative torn edge
Regio
2

Noordwest-Amerika

Het eerste nationale park van Amerika is Yellowstone en dit is vaak de reden om deze regio te bezoeken. Met zijn spuitende geisers, pruttelende modderpoelen en bizons is het een uniek park. De regio eromheen is een echt cowboygebied. Weidse prairies met cowboydorpjes en indianenreservaten.
Decorative torn edge
Regio
3

Florida

Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Florida met recht de Sunshine State. Hier vind je het swingende Miami, Orlando’s pretparkwereld, alligators in de Everglades en Caribische sferen op de Keys.
Decorative torn edge
Regio
4

Noordoost-Amerika

Maak op weg naar Florida of West-Amerika een tussenstop aan de oostkust: bezoek de Big Apple en Washington of laat je nat spetteren onder de Niagara Falls. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om een stop-over van enkele dagen te maken. Wil je wat anders? Combineer dan de steden met de prachtige natuur van New England.
Decorative torn edge
Regio
5

Deep South

Muziek is de verbindende factor in de Deep South. Hier ontstond de blues op de enorme katoenplantages, terwijl in Nashville de country werd geboren. Elvis Presley voegde de stijlen samen en daar was de rock ’n roll. De steden Memphis, Nashville en New Orleans zijn vaak de basis van een rondreis door het zuiden van Amerika, maar het binnenland met plantagehuizen mag je ook niet missen.
Decorative torn edge
Regio
6

Hawaï

Peal Harbor, vulkanen en Waikiki Beach spreken voor veel tot de verbeelding. Je kunt je Amerika-reis afsluiten op Hawaii of de verschillende eilanden met elkaar combineren tot een eilandhop-avontuur.
Decorative torn edge
Regio
7

Alaska & Yukon

Voor het ultieme outdour beleving ben je in Alaska en het Canadese Yukon op de juiste plek. Niet alleen de uitgestekte natuur, maar ook de grote hoeveelheid wildlife maken dit een werkelijk unieke bestemming. Spot beren in het wild, ga goud zoeken, maak een wandeling over een gletsjer en maak kennis met de Native American cultuur.
Decorative torn edge
background-pattern