Menu background

Naar boven

Inspiratie voor je vakantie in Amerika

bryce-canyon-amerika-vakantie-bucketlist
Slaap in een saloonhotel met zadels aan de muren, verken de Everglades per kano en bekijk New York door de ogen van een Yankee. Wij hebben de beste plekjes voor je vakantie in Amerika alvast uitgezocht. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: reizen waarbij je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepen. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Amerika reis samen.
Decorative torn edge
Helicopterview - vakantie Hawaii
Vakantie in Amerika, Monument Valley
Monument Valley vakantie Amerika
Florida vakantie
Amerika vakantie, San Francisco
Bizon, op vakantie in Amerika
Wasbeer Amerika vakantie
Amerika vakantie, Monument Valley
Walk of Fame, Los Angeles
Vakantie naar Hawaii, Amerika
Vakantie in Amerika, New York
New Orleans, vakantie in Amerika
Vakantie New York, Amerika
Disneyland Orlando, Amerika vakantie

Bestemmingsexpert

Angelique

"Amerika heeft voor iedereen wat wils. Indrukwekkende steden, prachtige natuur, mooie kustlijn en veel wildlife. Tijdens mijn roadtrip door het zuidwesten was ik onder de indruk van de verschillende natuurparken. Zion NP is mij het meest bijgebleven. Wat een prachtig uitzicht aan het eind van een (pittige) wandeling!"

Onze favoriete regio's tijdens je Amerika vakantie

West-Amerika

Dit is zeker de meest bezochte regio van Amerika. Je vindt er de bekendste nationale parken en de typische beelden van rode rotsen. De Grand Canyon, Yosemite en Zion zijn nationale parken die je niet mag missen tijdens je vakantie. Maar ook de afwisseling met steden als Los Angeles, Las Vegas en San Francisco maken de West-Amerika-regio de moeite waard om te bezoeken.

Amerika-Navajo-vakantie
Yellowstone-Zwavelmeer-vakantie

Noordwest-Amerika

Heel veel natuur met ruige landschappen, spuitende geisers en indrukwekkende bergketens vind je hier. Yellowstone National Park is zeker het hoogtepunt van deze regio. Niet voor niks het eerste nationale park van Amerika. Mount Rushmore, de rots met presidenten, is ook een highlight én grote kans dat je veel buffalo’s spot. Zeker de moeite waard als je bereid bent flink wat kilometers af te leggen. Dat is vakantie in Noordwest-Amerika.

Florida

Zon, zee, strand en pretparken. Voor velen de eerste beelden van Florida. Wist je dat je ook prachtige natuur hebt? Wat dacht je van alligators spotten in de Everglades en snorkelen met zeekoeien in Crystal River? Onderschat deze Sunshine State niet, want het is echt de moeite waard om doorheen te reizen en de zon schijnt bijna het hele jaar.

Amerika-strand-Florida-Miami-beach
Amerika-rondreis-Vermont-herfst

Noordoost-Amerika (New England)

Trein tussen de steden New York, Boston, Philadelphia en Washington of begin je roadtrip hier en reis dan New England in. Deze regio staat bekend om de Indian Summer waarbij de herfstkleuren op hun mooist zijn. Je slaapt hier midden in glooiende landschappen in charmante bed & breakfasts, lodges of op een boerderij. De perfecte combinatie van steden en natuur.

Deep South

De ultieme regio voor muziekliefhebbers. Swing door deze regio op de klanken van country, gospel, blues, jazz en rock ’n roll. De geschiedenis van slavernij op de plantages, religie en de veerkracht van de bevolking hier is de basis van het onstaan van al deze muzieksoorten. Maar ook het meest bezochte nationale park van Amerika ligt in deze regio: de Blue Ridge Mountains.

Nashville-music-vakantie-Amerika

Bekijk onze Amerika vakanties

Enthousiast geworden van alle verschillende hoogtepunten die je tijdens je vakantie in Amerika kunt tegenkomen? Bekijk dan onze Amerika bouwstenen of rondreizen Amerika. Hierin hebben we al een aantal handige routes voor je uitgestippeld. De rondreizen zijn nog helemaal aan te passen naar jouw wensen. Vind je het prettig om in een wat langzamer tempo te reizen, dan plannen we hier en daar een extra nachtje voor je in. Zo maak je de reis die helemaal bij jou past.

walk-of-fame-los-angeles
rondreis

Rondreis: Hollywood, hamburgers en rockin’ highway

  • Los Angeles - Route 66 - Grand Canyon – Monument Valley - Bryce – Las Vegas - Mammoth Lakes - Yosemite - San Francisco
  • 17 dagen / 16 nachten
  • Vanaf € 2105,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
key west beachcruisen
rondreis

Rondreis: Cruisin’ the sunshine state Florida

  • Miami - Key West - Everglades - Captiva Eiland - Orlando
  • 12 dagen / 11 nachten
  • Vanaf € 1405,- p.p.
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Bezoek ook Bryce Canyon
bouwsteen

Hoodoos in Bryce Canyon

  • Bryce Canyon
  • 2 dagen / 1 nacht
  • € 130,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge

Kun je niet wachten om zelf een vakantie in elkaar te zetten? Neem dan zeker een kijkje bij onze bouwstenen en rondreizen. Hier puzzel je jouw droomvakantie naar Amerika zo mee in elkaar. Wil je liever zelf je rondreis Amerika uitstippelen? Neem dan zeker contact op met onze Amerika-experts op het telefoonnummer 071 891 01 28.