ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Doe de Amerika-wijzer

en ontdek welke regio het beste bij jou past

Amerika rondreizen, Route 66
Amerika is groot, groter, grootst en daarom een heel divers land. Je hebt overweldigende natuur, gigantische steden en prachtige stranden. Keuzestress? Geen paniek! Beantwoord een aantal vragen in onze Amerika-wijzer en kom erachter welke regio het beste bij jouw wensen past.
Decorative torn edge

Extra inspiratie opdoen?

Wil je extra inspiratie opdoen over Amerika? Neem dan een kijkje tussen onze blogs! Je leert er alles over de gaafste plekken, leukste activiteiten, budget en handigste inpaktips. Ook hebben onze Amerika-experts reisverslagen gedeeld van hun eigen reizen door dit mooie land. Hieronder hebben we er al een aantal geselecteerd om je op weg te helpen maar je vind deze en alle andere artikelen ook terug op ons reisblog.

Mocht je na het ontdekken van de regio die het beste bij jou past met de regiowijzer, de rondreizen en bouwstenen van die regio willen bekijken, dan kan dat ook! Onderaan deze pagina vind je al onze regio’s met alle betreffende rondreizen en bouwstenen.

Amerika Vakantie, New York Times Square

West-Amerika

West Amerika
Ga op avontuur in de vele National Parks en ontdek de bruisende steden!

Noordoost-Amerika

Noordoost-Amerika
In het Noordoosten van Amerika vindt je een goede combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur.

Alaska & Yukon

Alaska & Yukon
De ultieme outdoor bestemming met grote National Parks, hoge toppen en oude gletsjers.

Deep South

Deep South
Voor de muziekliefhebber een must! Maar naast alle Jazz, soul, blues, country en rock ’n roll is er ook genoeg natuurschoon te bewonderen.

Florida

Florida
De Sunshine State heeft alle (cocktail) ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Van swingende latino sfeer in Miami tot achtbanen in Orlando.

Familie reizen

Family
Amerika is een bestemming voor het hele gezin! In Florida en het Zuidwesten van Amerika hebben we allerlei toffe activiteiten klaar staan.

background-pattern