Naar boven

Reis mee met onze reizende gezinnen

Ben je benieuwd hoe het is om met Riksja Family op reis te gaan? Wij kunnen je natuurlijk alles vertellen over het bouwen van jullie eigen reis op maat, onze eigen reiservaringen met kinderen en de leukste hotels en activiteiten. Toch laten we dit liever over aan onze reizigers die je meenemen in hun voorbereidingen en reisavonturen. Dit jaar gaan er weer heel wat gezinnen met ons op reis en we stellen ze graag aan je voor.
Decorative torn edge

De Thailand-reis van Marlieke en haar gezin


Marlieke gaat met haar gezin in de meivakantie naar Thailand. Je kunt Marlieke kennen van ‘Kleine Globetrotter’ waar ze samen met Renee reizende ouders met kinderen voorziet van een flinke dosis reisinspiratie zowel op de website als in hun magazine.

Rondreis Thailand van Marlieke van Kleine Globetrotte
Marlieke gaat met haar gezin de rondreis ‘Easy going Thailand’ maken. Wel met hier en daar een aanpassing zodat de reis helemaal past bij haar gezin. Zo gaan ze nog naar Hua Hin.


Cindy en haar gezin gaan deze zomervakantie naar Mexico. Je kunt Cindy kennen van ‘Naturescanner’ waar ze vele mensen inspireert met blogs over de natuur, dieren en veel meer in verschillende landen.

Rondreis Mexico Cindy van Naturescanner
Cindy gaat met haar gezin de provincie Yucatan ontdekken. Ze heeft de rondreis ‘Van jungletempels naar schildpadbaai’naar wens aangepast en Isla Holbox toegevoegd.

De Zuid-Afrika-reis van Tikva en haar gezin


Tikva en haar dochter gaan deze meivakantie naar Zuid-Afrika . Je kunt Tikva kennen van ‘Gezin op Reis’ waar ze samen met haar man reizende ouders met kinderen voorziet van een flinke dosis reisinspiratie op hun website en de boeken ‘Verre reizen met kinderen’.

Rondreis Zuid-Afrika van Tikva
Tikva gaat met haar dochter op glamping-avontuur door Zuid-Afrika. Samen met Afrika-expert Brian hebben ze de glamping-rondreis naar wens aangepast.

background-pattern