Ga naar inhoud

Riksja Travel
Zweden
Zomerhuisje in Zweden

Overnachten in Zweden

Vervoer & verblijf

Waar slaap je in Zweden?

Overnachten in Zweden kan op veel verschillende manieren. Zo kun je overnachten in een sfeervol hotel, een huisje aan de rand van een meer of back to basic in een tentje midden in de natuur. Op deze manier kan er rekening worden gehouden met budget en wensen. Alle accommodaties die we gebruiken hebben we zelf  uitgekozen en bezocht. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Hieronder vind je een impressie van de accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Hotel aan de Zweedse kust

Riksja's choice

Dit zijn karakteristieke accommodaties die zowel schoon als sfeervol zijn en zich bevinden op goede locaties. Denk aan een gezellig hotel in de stad of een typisch guesthouse op een mooie plek in de natuur. Als je naast het verkennen van de natuur van Zweden ook waarde hecht aan comfort en de oprechte gastvrijheid van de Zweden wilt ervaren, dan is deze optie zeker iets voor jou.

Vakantiehuis met self-catering

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de optie vakantiehuisjes. Dit is met name onder gezinnen een populaire optie. Je beschikt dan over je eigen kookfaciliteiten. Hierdoor heb je de vrijheid om zelf te koken wat je wilt en wanneer je maar wilt, én het is ook een voordeligere optie. Uiteraard zijn deze accommodaties ook schoon, sfeervol en is het personeel erg gastvrij. Bedlinnen en schoonmaakkosten zijn altijd bij de prijs van de accommodatie inbegrepen. Zo hoef je je nooit druk te maken over afval en hoef je niet je eigen kussens mee te nemen.

Avontuurlijk overnachten

Als je een echte avonturier bent hebben we ook op bepaalde locaties de mogelijkheid om even helemaal offline en back-to-basic te gaan. Je kan samen met een gids gaan kajakken of een meerdaagse kanotocht door de binnenlanden van Zweden maken. Je overnacht dan in een tent midden in de ongerepte natuur. Wij zorgen voor het vervoer, alle benodigde materialen en een uitgebreide routebeschrijving voor je. Deze opties geven je echt het ultieme outdoor-gevoel waar Zweden om bekend staat.

Special stay

Ben je op huwelijksreis, 25 jaar getrouwd of houd je gewoon van overnachten in bijzondere accommodaties, dan is dit echt iets voor jou. Je verblijft in sfeervolle oude boerderijen of een comfortabele glamping-tent onder de sterrenhemel. Klinkt dat niet geweldig?Deze droom kan werkelijkheid worden! Vraag onze specialisten naar de verschillende overnachtingsmogelijkheden.