Menu background

Naar boven

Koh Hai: Relaxed Robinson-eiland

bouwsteen

 • Reisschema:
  Koh Hai
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Reissom:
  € 175,- p.p. bij 2 personen
 • Aanvang:
  dagelijks
Voor de kust in het zuiden van Thailand, ver van alle drukte, ligt de Trang-archipel. Deze archipel bestaat uit ruim 47 eilandjes. Elk eiland heeft zijn eigen pracht. Zo staat Ko Ngai, ook wel Koh Hai genoemd, bekend als hét bountyeilandje van Zuid-Thailand. Droom weg bij de aanblik van het witte strand met palmbomen of neem een duik in de helderblauwe zee. Op Ko Ngai is ook een duikschool aanwezig, waar je een introductieduik of een aantal losse duiken kunt maken. Je slaapt in een sfeervolle bungalow met veranda. 's Avonds kleurt de lucht alle tinten rood en oranje door de ondergaande zon die langzaam in zee wegzakt. Dit is de plek voor de echte eilandgenieter, waarbij rust en ontspanning voorop staan. Een goed boek en snorkel kunnen dan ook niet ontbreken tijdens je verblijf.

Het is mogelijk om Koh Hai te combineren met het eilandje Koh Muuk. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt.
strand-zuid-thailand
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Trang – Koh Hai

Je komt per slaaptrein of vliegtuig aan in het plaatsje Trang. Als je met de trein aankomt word je vanaf het station bij aankomst naar de pier gebracht, net buiten Trang. Daar neem je de boot naar Ko Hai (exclusief), het eerste eilandje van deze bouwsteen. De overtocht duurt ongeveer 40 minuutjes. Je overnacht in zeer leuke en comfortabele bungalows. Deze in Thaise sfeer gebouwde bungalows liggen in de tuin van het resort. Elke bungalow heeft een patio waar je heerlijk kan genieten van de rust. Wij hebben voor deze accommodatie gekozen omdat je vlakbij het strand bent. Wil je liever in een bungalow op het strand overnachten? Dat kan, onderaan de pagina voeg je de special stay accommodatie toe aan je reisplan.

Decorative torn edge

Dag 2 & 3 – Verblijf Ko Hai

Boek een excursie en ga met je snorkel de wonderlijke onderwaterwereld rondom Koh Hai verkennen. Doordat de eilandjes van de Trang Archipel nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt, is ook het koraal hier nog onaangetast. Als je nog nooit hebt gesnorkeld zul je je verbazen over alle pracht die te zien is als je onder water bent. De kleurrijke vissen gecombineerd met de rust maken dit tot een leuke ervaring. De watertemperatuur is ongeveer 27 graden. Let wel op dat je niet verbrandt, het is daarom aan te raden om een T-shirt te dragen.

Decorative torn edge

Dag 4 – Trang archipel vertrek

Vandaag neem je afscheid van het eilandje Koh Hai. Met de boot vaar je terug naar de pier. Hier kan je een taxi of bus pakken terug naar Trang. Omdat veel reizigers hun vakantie in Thailand afsluiten met deze bouwsteen, vliegen ze terug naar Bangkok. Voor budgetreizigers is er weer de nachttrein (tweede klasse airco, circa 40 euro) terug.

Het is ook mogelijk om je verblijf op Koh Hai te verlengen. Wil je meer zien van deze bijzondere Archipel dan is het ook mogelijk om nog een ander eilandje aan te doen. Wij raden aan om dan de kiezen voor Koh Muuk. Hier kun je verblijven in een luxe bungalow gelegen op een knal witte landtong. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden.

Deze bouwsteen is boekbaar in de maanden november t/m april. Reis je in een andere periode kijk dan naar de bouwstenen op de eilanden van de oostkust zoals Koh Samui, Koh Phangan
en Koh Tao.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

bungalow aan het strand Thailand
slaapkamer special stay Thailand
Ko Hai restaurant Thailand
Variant
1

Relaxt Robinson eiland - special stay

 • Reissom:
  € 235,- p.p bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  3 nachten in een bungalow aan het strand met airconditioning

Wij boeken op het eiland Koh Hai een bungalow in een tropische tuin voor je. Het is ook mogelijk om een bungalow aan het strand voor je vast te leggen. Deze bungalows zijn net wat groter en hebben allemaal airconditioning. Vanaf je eigen veranda kijk je dan uit over het langgerekte, witte strand, in de verte zie je de kleine bootjes op zee rustig dobberen.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

ko lanta Zuid Thailand
bouwsteen

Luieren op Koh Lanta

 • Koh Lanta
 • 4 dagen / 3 nachten
 • € 179,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge