Naar boven

Waarom met Riksja naar Thailand?

Longtail boot Thailand
Bij Thailand denk je aan de magische stranden, tropische regenwouden en talloze tempels. Riksja neemt je verder het land in. Onze reisexperts weten inmiddels genoeg om voor jou een droomreis uit te stippelen. Met onze eigen reiservaringen weten we wat Thailand zo mooi maakt, wij helpen je dus graag de goede richting in.
Decorative torn edge

Thailand-expert Leonie

We bouwen samen jouw droomreis

Onze bestemmingsexperts Leonie, Nicky en Ilse kennen Thailand uit hun hoofd en daarmee nemen zij al het uitzoekwerk bij jou uit handen. Vanuit hun ervaring hebben ze zelf bijzondere kleinschalige hotels, activiteiten en vervoermiddelen uitgekozen en gebundeld in bouwstenen. Kies uit deze bouwstenen ervaringen die je absoluut wilt meemaken en puzzel daar samen met de bestemmingsexperts jouw droomreis van. Wil je liever vanuit een uitgestippelde rondreis werken, bekijk dan onze kant-en-klare rondreizen die we zelf ontwikkeld hebben aan de hand van onze eigen reizen. Zo maken we hoe dan ook een droomreis voor jou op maat.

Jungle

Ontdek Thailand op onze manier

In Thailand is van alles te doen. Om te beginnen start je in Bangkok met het zien van de eerste tempels en proef je je eerste Thaise curry. De leukste manier om Thailand écht te leren kennen is volgens ons door n contact te komen met locals. Een van onze aanraders is de 3-daagse jungle trekking in Chiang Mai. Tijdens deze trekking kom je langs watervallen en verschillende bergdorpjes waar het toerisme pas net om de hoek is komen kijken. Van de bergdorpen in het Noorden reis je door naar het Centraal-Thailand waar je de jungle van Khoa Sok kunt verkennen om vervolgens je reis af te sluiten op een, of meerdere van de tropische eilanden. Vergeet je snorkel niet in Kho Tao, want de onderwaterwereld is hier geweldig!

Koken lokale bevolking

Maak een positieve impact met je Thailand reis

Wij geloven dat reizen jou wereld verrijkt, mits het een positieve impact levert. In Thailand draag jij zeker je steentje bij aan de de lokale communities als je met ons op reis gaat. Tijdens de reis is er de mogelijkheid om te eten bij de lokale bevolking. Je krijgt deze avond een een kookcurcus en leert de Thaise keuken écht kennen in de keuken van de locals. Zo beleef jij de Thaise keuken en profiteren zij financieel van jouw bezoek. Met de jungle-trekking in Chiang Mai help je de lokale bevolking omdat het toerisme pas net om de hoek is komen kijken waardoor de hele omgeving mee profiteert van jouw reis.

Annurak community junglelodge

Overnacht op bijzondere plekken

We weten door onze eigen reiservaringen waar de leuke hotels zijn en waar je heerlijke ochtenden beleeft. Zo slaap je in onze eigen Annurak community junglelodge die we samen een lokale Thai hebben opgezet. die we samen een lokale Thai hebben opgezet. Je wordt niet alleen wakker met het geluid van de jungle, maar je draagt met je overnachting ook nog bij aan het natuurbehoud. Wie weet spot je ’s middags nog wel een aapje. Via de koningsstad Ayutthaya reis je af naar nationaal park Khao Sok. Hier ga je terug naar de basis. Heb je altijd al eens op een drijvend hutje willen slapen? Dan wil je naar de River Kwai. Vanuit je hut spring je zo het water van de rivier in en ’s avonds dineer je bij het fonkelende licht van de olielampjes.

Thailand River Kwai hangmat

Ga op reis met Riksja’s zekerheden

Boek je een Thailand-reis bij Riksja, dan ga je volledig ontzorgd op reis. Met meer dan 20 jaar aan reiservaring nemen we je al het uitzoekwerk uit handen en zoeken we de meest logische route die past bij jouw wensen. Onze zekerheden neem je ook mee op reis. Bij aanpassingen van vluchten of vertragingen zorgen wij dat je reis nog steeds op rolletjes verloopt en zijn we 24/7 bereikbaar zodat je er nooit alleen voor staat. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat jij verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en repatriëring wanneer nodig. Al onze acht zekerheden lees je hier.

Thailand trein met kids

Ontdek Thailand met je gezin

Met je gezin een reis naar Thailand maken? Dat kan! We maken jouw familiereis zo dat het voor iedereen onvergetelijk wordt. Vanaf Nederland vlieg je met een rechtstreekse vlucht naar Thailand en daar reizen jullie je van A naar B via een mini-busje met chauffeur of de trein. We houden rekening met jullie wensen en bouwen voldoende afwisseling in je reis, zodat zowel jij als je gezin het land op een ontspannen tempo kan verkennen. Onze bestemmingsexperts én reizende ouders weten als geen ander hoe het is om dit land met kinderen te ontdekken. Ze helpen je dan ook heel graag met het samenstellen van jullie familiereis. Bekijk onze
bouwstenen en familiereizen om alvast te weten te komen wat er allemaal mogelijk is.

Dit zijn onze favoriete rondreizen door Thailand

Met deze bouwstenen bouw je jouw droomreis

background-pattern