Menu background

Naar boven

Bouwstenen Thailand

Individuele Thailand bouwstenen

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 september 2022 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met (lokaal) vervoer
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring

Of je nu graag de bergstammen in het noorden wilt bezoeken, wilde olifanten wilt spotten in de jungle of wilt relaxen op een van de vele onbewoonde eilandjes die Thailand rijk is, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest in de verschillende regio’s wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Thailand-rondreizen. Bel of mail ons: wij, Thailand-experts Anne, Joël en Rebecca, helpen je graag op weg.

Regio
1

Noord-Thailand

Het noorden van Thailand is ongerept. Het gezellige Chiang Mai is een perfecte uitvalsbasis om het gebied te verkennen. Volg een kookworkshop, tokkel over boomtoppen of maak een trekking naar het Karen-volk. Je kunt ook kennismaken met de traditionele langnekken. In het hoge noorden kun je de Gouden Driehoek verkennen: Thailand, Laos en Myanmar. Of reis naar het onbekende noordoosten en slaap in drijvende huisjes of op een ecofarm.
Decorative torn edge
Regio
2

Centraal-Thailand

Van het bruisende Bangkok vol tuktuks en tempels tot de rustige River Kwai, waar je op een jungleraft in slaap gewiegd wordt … het hart van Thailand is een gebied vol afwisseling. Bezoek de koningssteden Ayutthaya en Sukothai waar je kunt dwalen tussen tempelruïnes of ga op gamedrive en spot wilde olifanten in Khao Yai National Park.
Decorative torn edge
Regio
3

Zuid-Thailand

Zuid-Thailand staat bekend om de vele eilanden, waar de dagen in het teken staan van snorkelen tussen kleurrijke vissen en ontspannen op een van de vele witte zandstranden. Hier kun je je eigen Robinson-ervaring creëren. Eilandhop met de auto of per traditionele jonk en verken lagunes en koralen of spot roze dolfijnen. Maar er is meer. Slaap in onze communitylodge, midden in de jungle van Khao Sok en laat je wekken door apengeluiden. Of slaap bij een gastgezin thuis in een vissersdorp en zie hoe garnalen worden gevangen en boten worden gebouwd.
Decorative torn edge
Regio
4

Laos

Kun je geen genoeg krijgen van Azië en heb je nog een beetje tijd over? Thailand is perfect te combineren met buurland Laos. Vaar over de machtige Mekong naar Laos, kom bij in het serene Luang Prabang en ervaar het Franse koloniale verleden in Vientiane. De hoge watervallen en de groene omgeving van het Boloven plateau maken je Laos reis compleet.
Decorative torn edge