Naar boven

Bouwstenen Thailand

Individuele Thailand bouwstenen

Thailand reizen

Of je nu graag de bergstammen in het noorden wilt bezoeken, wilde olifanten wilt spotten in de jungle of wilt relaxen op een van de vele onbewoonde eilandjes die Thailand rijk is, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest in de verschillende regio’s wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Thailand-rondreizen. Bel of mail ons: wij, Thailand-experts Leonie, Ilse en Nicky, helpen je graag op weg.

1
2
3
Regio
1

Noord-Thailand

Het noorden van Thailand is ongerept. Het gezellige Chiang Mai is een perfecte uitvalsbasis om het gebied te verkennen. Volg een kookworkshop, tokkel over boomtoppen of maak een trekking naar het Karen-volk. Je kunt ook kennismaken met de traditionele langnekken. In het hoge noorden kun je de Gouden Driehoek verkennen: Thailand, Laos en Myanmar. Of reis naar Pai en Chiang Rai: hip, trendy en met de ongerepte landschappen de moeite waard.
Decorative torn edge
Regio
2

Centraal-Thailand

Van het bruisende Bangkok vol tuktuks en tempels tot de rustige River Kwai, waar je op een jungleraft in slaap gewiegd wordt … het hart van Thailand is een gebied vol afwisseling. Bezoek de koningssteden Ayutthaya en Sukothai waar je kunt dwalen tussen tempelruïnes of ga op gamedrive en spot wilde olifanten in Khao Yai National Park.
Decorative torn edge
Regio
3

Zuid-Thailand

Zuid-Thailand staat bekend om de vele eilanden, waar de dagen in het teken staan van snorkelen tussen kleurrijke vissen en ontspannen op een van de vele witte zandstranden. Hier creëer je je eigen Robinson-ervaring. Zie de zon opkomen bij Koh Phi Phi, ga snorkelen of duiken op Koh Tao en pak een full moon party mee op Koh Phangan. Slaap op een onbewoond eiland en verken de Phang-Nha baai. Zuid-Thailand is onbeschrijfelijk mooi.
Decorative torn edge
Land
4

Laos

Kun je geen genoeg krijgen van Azië en heb je nog een beetje tijd over? Thailand is perfect te combineren met buurland Laos. Vaar over de machtige Mekong naar Laos, kom bij in het serene Luang Prabang en ervaar het Franse koloniale verleden in Vientiane. De hoge watervallen en de groene omgeving van het Boloven plateau maken je Laos reis compleet.
Decorative torn edge
background-pattern