Menu background

Naar boven

Thailand combineren met...

Thailand combinatie rondreis

...Laos, Cambodja of Myanmar

Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’. Met onze flexibele rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes door Thailand, Laos, Cambodja en Myanmar alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een drijvend huisje of in een bungalow op het strand? In sommige periodes geldt er een toeslag, zoals bijvoorbeeld rond Pasen, Kerst en in de maanden juli en augustus. Bel of mail ons: wij, Thailand-experts Anne en Rebecca, helpen je graag op weg.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 juli 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Zo krijg je de garantie om gratis je reis om te boeken of te wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je reis wordt CO²-gecompenseerd
1
2
3
background-pattern