Naar boven

Over Riksja Thailand

Thailand specialist

Reizen met Riksja Thailand

Over Riksja

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Riksja Travel nou eigenlijk? Een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden dekt de lading eigenlijk niet. Een reisbedrijf met een hart voor de wereld ook niet. Een club enthousiaste reisfanaten dan? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Klik verder en ga met ons mee op avontuur.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Thailand bouwstenen en rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door Thailand. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je Thailand en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over onze kijk op duurzaam reizen.

Riksja Travel - Thailand specialist

Thailand-specialist Anne

Ik heb tot nu toe al een aantal hele mooie plekjes op de wereld mogen bezoeken, en Thailand is er één van. Wat een bijzonder land met veel diversiteit, vriendelijke mensen en vooral heerlijk eten.

Ik ben een paar keer op de verschillende eilanden in de Golf van Thailand geweest. Ondanks dat het toerisme zich flink heeft ontwikkeld hier de afgelopen jaren, zijn er nog veel bijzondere plekken om te ontdekken. Zo vond ik de kustplaats Khanom heel bijzonder. Dwaal over verlaten wegen met palmbomen, rust helemaal uit aan de kilometers lange witte zandstranden en spot roze dolfijnen terwijl je met je bootje op de zee dobbert…

Thailand-specialist Rebecca

Toen ik een paar jaar geleden een reis naar Thailand maakte heeft het mijn hart gestolen. Wat een fijn land met lieve mensen en heerlijk eten. Wat mij betreft mag een bezoek aan Bangkok tijdens je reis door Thailand niet ontbreken. Het voelt als thuiskomen wanneer je door de nauwe straatjes fietst, de Aziatische geuren ruikt en alle geluiden hoort.

Daarnaast ben ik gek op de Thaise keuken. Je kan heerlijke curry’s eten en de lekkerste Pad Thai heb ik ’s avonds op straat in Chiang Mai gegeten. Naast al het cultuurgeweld biedt Thailand nog veel meer, zo kan je heerlijk relaxend afsluiten aan een van de tropische stranden. Ik zal niet gauw vergeten hoe ik met een cocktail in mijn hand de zon in de zee zag zakken.

Onze partners ter plaatse

In Thailand werken wij met een partner die 24 uur per dag voor je klaar staat. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Thailand-reis, in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern